|
Tripson
|
 |
« Odgovor #120 poslato: 09 10 2008 08:16 » |
|
jel neko gledao neku vece film na BHT1? cini mi se da je francuski i zove se NOC NA ZEMLJI,stasno dobar! nisam ga uspio odgledati do kraja pa ako neko zna neki link ili sl.da Pristavi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The sun don't shine The moon don't move the tides, to wash me clean Why so unforgiving and why so cold Been a long time crossing Bridge of Sighs
|
|
|
|
sandrusz
|
 |
« Odgovor #121 poslato: 09 10 2008 08:22 » |
|
cini mi se da je francuski i zove se NOC NA ZEMLJI,stasno dobar! nisam ga uspio odgledati do kraja pa ako neko zna neki link ili sl.da Pristavi.
To je film Jim Jarmuscha. Pet prica u pet metropola: Los Angeles, New York, Paris, Rim, Helsinki. Tako da je film na engleskom, farncuskom, italijanskom i finskom. http://alternativemovies.blogspot.com/search?q=night+on+earth
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
If we could see clearly what we would decide If there was no desperation, would we be alive? If there were no windows that we sit inside If there were no ugly feelings, would we be alive?
|
|
|
|
Tripson
|
 |
« Odgovor #122 poslato: 09 10 2008 10:47 » |
|
cini mi se da je francuski i zove se NOC NA ZEMLJI,stasno dobar! nisam ga uspio odgledati do kraja pa ako neko zna neki link ili sl.da Pristavi.
To je film Jim Jarmuscha. Pet prica u pet metropola: Los Angeles, New York, Paris, Rim, Helsinki. Tako da je film na engleskom, farncuskom, italijanskom i finskom. http://alternativemovies.blogspot.com/search?q=night+on+earthhvala najljepsa sandrusz!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The sun don't shine The moon don't move the tides, to wash me clean Why so unforgiving and why so cold Been a long time crossing Bridge of Sighs
|
|
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #124 poslato: 10 10 2008 08:08 » |
|
Skinuo i pogledao. No Comment. Hvala za link. ..kažu da imamo, još samo par godina za nas...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NRaider
|
 |
« Odgovor #125 poslato: 10 10 2008 08:08 » |
|
a sherovao?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja se i ne bojim ljudi, nego onoga sto je neljudsko u njima
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #126 poslato: 10 10 2008 08:36 » |
|
Ne.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #127 poslato: 11 10 2008 03:23 » |
|
Evo pogledah juce neki film Stranger Than Fiction. I mogu reci da je dobar. Glavni glumac lici na David-a Coulthard-a. Uglavnom radi se o sluzbeniku koji ima isti zivot svaki dan ali jednog jutra pocinje da cuje naratora u glavi koji govori o svakoj njegovoj misli i radnji. Film je nesto izmedju drame i komedije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #128 poslato: 13 10 2008 06:30 » |
|
Juce gledao u kinu Tropic Thunder  - Ben Stiler - Robert Downey Jr. - Jack Black (School of Rock, Tanacious D) - Nick Nolte - Tom Cruise komedija, skroz dobra 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Keleno M.
Laprdan

Van mreže
Pol: 
Cisti meteoropata...
|
 |
« Odgovor #129 poslato: 13 10 2008 06:34 » |
|
Evo pogledah juce neki film Stranger Than Fiction. I mogu reci da je dobar. Glavni glumac lici na David-a Coulthard-a. Uglavnom radi se o sluzbeniku koji ima isti zivot svaki dan ali jednog jutra pocinje da cuje naratora u glavi koji govori o svakoj njegovoj misli i radnji. Film je nesto izmedju drame i komedije.
Ja sam ga davno gledala, dosta je zanimljiv. Preporucujem!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
marijadina
|
 |
« Odgovor #130 poslato: 03 11 2008 15:31 » |
|
do poslednjeg daha -fantastican film
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jahorina Jahorina Hoteli Jahorina informacije
|
|
|
|
Morpheus
|
 |
« Odgovor #131 poslato: 06 11 2008 12:34 » |
|
DexterNije film, al dobro. Neznam da li je neko od vas gledao, ali definitivno mogu da preporucim. Juce sam zavrsio sa prvom sezonom i jedva cekam da mi se skine druga. Za sada imaju tri sezone.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 06 11 2008 12:39 Morpheus »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|