|
Hellas
|
 |
« poslato: 11 09 2005 15:55 » |
|
znal iko sta ce biti sa rafinerijom da nam javlja vijesti? ili makar nagadjajte... sto rece petko mozda zavrsi u staro gvozdje, mogao bi se jako dobar i velik sportski kompleks izgraditi na njenoj povrsini
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 06 01 2009 14:45 Hellas »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
zeRo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 12 09 2005 03:52 » |
|
Sutra (13.9.2005) generalni strajk, posle cega ce se vjerovatno na prinudni odmor! Inace radnici sada traze da im se isplati svih 12 zaostalih plata! Po svemu sudeci - raspad sistema! Novije vijesti ocekujte vec sutra
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
stenlyq
Glagoljivac Pripravnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 12 09 2005 13:34 » |
|
evo da i ja kazem koju! sutra je k'o sto kaze zero generalni strajk, poslije toga daju rok vladi i prave pripreme za strajk pred zgradom vlade! a sad nam je i nasa opstina sjela na muku, tuzila rafineriju i blokirali joj racun, tako da i ukoliko bi ovi uplatili pare, nista od plata! ja bih njih sve povjeso po keju umjesto rasvjete! uglavnom iza svega stoji konjina "cavic" jer on vec posjeduje "produktovod", transter je isto njegov tj. carinski terminal i skladiste pa R&S benzinska pumpa, onaj Rasa je samo pion, a prica se da i iza Vitola stoji on! Dakle zakljucak fali mu samo rafinerija!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
There's a million ways to see the things in life A million ways to be the fool In the end of it, none of us is right! 
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 13 09 2005 04:21 » |
|
Slike sa strajka veceras, takodjer bice i jedan video zapis.
Slazem se treba sve povjesati. REFUSE RESIST!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pax
Počinje Da Tuši

Van mreže
Pax
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 14 09 2005 01:12 » |
|
Jadnici... pa i ostali koji tamo rade nemaju plata pa se ne bune. Tamo se narod koliko vidim nikako ne buni. Znaci da mu je dobro ili sta...? Nema drzave - nema nicega! Pocnite na sljedecim izborima i promjenite vlast ako se to sad ikako i moze uraditi..! Pa to su vam oni vasi dragi ljudi, za koje ste vi glasali,. uradili! Pa de vi i na sljedecim izborima glasajte za iste te papke! Bilo je nekad dobro imati i do deset puta vece plate od svih ostalih firmi u BB. I dobijati stanove na poklon... Tada se niko nije bunio,.. zar ne?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. "samo su svemir i ljudska glupost beskonacni".. ! A. Einstein
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 14 09 2005 02:45 » |
|
Dje ste. Ja mislim da treba poslati Cereka da proba pokrenuti onaj Izomax i nek sve ide u p.m. A sto se tice strajka, nece nista s tim postici. Treba ovde u Banjaluku doci, sta im vrijedi tamo vikat ispred Doma Sportova, to je uzaludno... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 14 09 2005 03:53 » |
|
Pax,nisam ja za njih glasovao, nit bi ikad , ni u najvećem ludilu to uradio, ja sam do
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
damon
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 14 09 2005 04:42 » |
|
Zeka, svaka cast, odlicno si se sjetio. To je prava kombinacija, Cerek And Izomax! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa! See U In The Next Life!!!
Uh, joj, super!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Some day you'll return to your valleys and your farms and you'll no longer burn to be brothers in arms.
|
|
|
|
***kRaIdAiKi***
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 14 09 2005 12:59 » |
|
Jadnici... pa i ostali koji tamo rade nemaju plata pa se ne bune. Tamo se narod koliko vidim nikako ne buni. Znaci da mu je dobro ili sta...? Nema drzave - nema nicega! Pocnite na sljedecim izborima i promjenite vlast ako se to sad ikako i moze uraditi..! Pa to su vam oni vasi dragi ljudi, za koje ste vi glasali,. uradili! Pa de vi i na sljedecim izborima glasajte za iste te papke! Bilo je nekad dobro imati i do deset puta vece plate od svih ostalih firmi u BB. I dobijati stanove na poklon... Tada se niko nije bunio,.. zar ne?
posto vidim ti se puno kontas u nasa politicka desavanja, kako da mi to napravimo? za koga da glasamo? ko je taj ko ce sve da ispravi? ne moze se zivjeti na prosloj slavi, ili od prosle slave, ok bilo nam je prije rata bolje i sa tim se slazem, ali nema povratka nazad.........i sad nam moze biti, samo postoji jedan problem, dobrom dijelu ljudi na vlasti to ne odgovara, a sve i jedna partija na vlasti je lopovska, i samo gledaju svoj interes, pa nam sad ti daj odgovor za koga da glasamo?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Jeca
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 14 09 2005 14:29 » |
|
Znate sta.... ovaj Pax malo previse pametuje po mom misljenju....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Nikad se nepredaj. Ako krenes u preticanje dodaj gas. Radi ono sto smatras ispravnim a ne ono sto ce vecina da podrzi. Poraze nedozivljavaj licno. Nikad se ne nerviraj zbog politike."
|
|
|
Pax
Počinje Da Tuši

Van mreže
Pax
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18 09 2005 06:43 » |
|
Pa vi bi to trebali znati! Barem za koga da NE glasate.... pobogu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. "samo su svemir i ljudska glupost beskonacni".. ! A. Einstein
|
|
|
|
***kRaIdAiKi***
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 18 09 2005 07:31 » |
|
pa da si procitao moj post do kraja, vidio bi da sam napisao da ja ne znam, kao i vecina ostalih, za koga bi glasao, jer smatram da su svi lopovi.... a ti si mi djelovao kao neko ko zna izlaz iz ovog naseg gliba, pa mozes li nas prosvijetliti da ne ostanemo zauvijek u ne zananju....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Widowmaker
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 18 09 2005 08:24 » |
|
Ma glasaj za mene. Ako ne znas ko valja barem znas ko ima vel'ku glavu. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 09 04 2007 02:16 » |
|
znal iko sta ce biti sa rafinerijom da nam javlja vijesti? ili makar nagadjajte... sto rece petko mozda zavrsi u staro gvozdje, mogao bi se jako dobar i velik sportski kompleks izgraditi na njenoj povrsini
rafinerija nekad i sad
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|