|
Nightwish
|
 |
« Odgovor #300 poslato: 16 03 2009 05:42 » |
|
Pa de stavite onda to za vijest na front page.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
IDU DVE CACKALICE ULICOM,VIDE IGLU I KAZE JEDNA: VIDI HEVI METALCA  !!!
|
|
|
|
Jimmy LaLa
|
 |
« Odgovor #301 poslato: 16 03 2009 17:21 » |
|
helas to samo prekopirao na FP pa ispade kao da je ta labaratorija u nasem brodu a ne u sl. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
We're drinking beer, we're drinking gin, no matter whar's in bottle we're drinking everything...
|
|
|
crni
Youngling Forumas
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Microsoft Internet Explorer 6.0
|
 |
« Odgovor #302 poslato: 20 03 2009 11:53 » |
|
pozdrav vam susjedi preko save, nemogu a da se ne uključim , u vrijeme najvećeg smrada u Slavonskom Brodu bio sam tu kod vas i iskreno tu nije smrdilo ali ovdje bogami je i to gadno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #303 poslato: 20 03 2009 11:59 » |
|
Smrdi i ovde gadno i smrdiće, ali šta se može, mora se od nečega živjeti.
Sjećam se i prije nesretnog rata, dok sam bio malan i balav, da je smrdilo mračno, ali se nije žalio niko jer su stanovnici oba Broda radili u dotičnoj smrad-fabrici.
Šta reći nego: nek svako radi ono što mora.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Pirat
|
 |
« Odgovor #304 poslato: 20 03 2009 15:49 » |
|
kakav smrad i p...materina,nije da ne smrdi,ali i nije toliko strašno...uostalom,dokazali su stručnjaci iz hrvatske prije neki dan kad su mjerili da nije ništa opasno... gledam neke grupe na facebook-u...zatvorite rafineriju ugušićemo se i sl. komentari su uglavnom...ja ništa nisam osjetio/la...osim 2-3 ekstrema
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Snježa...
|
 |
« Odgovor #305 poslato: 20 03 2009 15:58 » |
|
pozdrav vam susjedi preko save, nemogu a da se ne uključim , u vrijeme najvećeg smrada u Slavonskom Brodu bio sam tu kod vas i iskreno tu nije smrdilo ali ovdje bogami je i to gadno
E,jbg,kak kod nas smrdi,kod njih ne?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad bi žene vladale svijetom, ukinule bi sva oružja; osim jezika.
|
|
|
|
Snježa...
|
 |
« Odgovor #306 poslato: 20 03 2009 16:00 » |
|
Smrdi i ovde gadno i smrdiće, ali šta se može, mora se od nečega živjeti.
Sjećam se i prije nesretnog rata, dok sam bio malan i balav, da je smrdilo mračno, ali se nije žalio niko jer su stanovnici oba Broda radili u dotičnoj smrad-fabrici.
Šta reći nego: nek svako radi ono što mora.
Više je ljudi izginulo u ratu,nego što će u 100 godina crknuti od Rafinerije... Jest da smrdi,al bitno da zrak nije zagađen koliko se mislilo! Nadam se da nije!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Snježa...
|
 |
« Odgovor #307 poslato: 20 03 2009 16:01 » |
|
kakav smrad i p...materina,nije da ne smrdi,ali i nije toliko strašno...uostalom,dokazali su stručnjaci iz hrvatske prije neki dan kad su mjerili da nije ništa opasno... gledam neke grupe na facebook-u...zatvorite rafineriju ugušićemo se i sl. komentari su uglavnom...ja ništa nisam osjetio/la...osim 2-3 ekstrema
Dobro je dok su 2-3 ekstremna!Ja mislila svi "ustaše" protiv Rafinerije. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
holcer89
|
 |
« Odgovor #308 poslato: 20 03 2009 16:06 » |
|
Ja neznam o cemu vi pricate  Meni recimo Brod nesmrdi, bar koliko sam ja to osjetio, a sto se tice slavonskog neznam, ne zalazim u tamo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It started out as a feeling Which then grew into a hope Which then turned into a quiet thought Which then turned into a quiet word And then that word grew louder and louder 'Til it was a battle cry I'll come back When you call me No need to say goodbye...
|
|
|
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Korektno 100%, pošteno koliko se može!
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #309 poslato: 21 03 2009 01:59 » |
|
Tebi nesmrdi, a nama ne smrdi... Nekima smrdi....a nekima smr di....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
holcer89
|
 |
« Odgovor #310 poslato: 21 03 2009 04:49 » |
|
Razlog je sto se neki naviknu na taj tzv. smrad. A recimo oni koji su bili vani neko vrijeme pa onda dodju ovamo e njima vec smrdi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
It started out as a feeling Which then grew into a hope Which then turned into a quiet thought Which then turned into a quiet word And then that word grew louder and louder 'Til it was a battle cry I'll come back When you call me No need to say goodbye...
|
|
|
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Korektno 100%, pošteno koliko se može!
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #311 poslato: 21 03 2009 05:28 » |
|
e stvarno si bolcna... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
holcer89
|
 |
« Odgovor #312 poslato: 21 03 2009 05:33 » |
|
Taki sam kaki sam! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
macak
Gost
|
 |
« Odgovor #314 poslato: 21 03 2009 06:29 » |
|
Taki sam kaki sam!  Taki t' je, kaki t' je! I š'a oš'? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|