Bez prijateljstva nema ni seksa. Mislim kako se mozes seksati s neprijateljima

A prijateljstvo izmedju muskaraca i žena je moguće ako nema seksualne privlacnosti.
Prava platonska ljubav je moguća ako se dođe do prekretnice kad na podsvjesnom nivou odlučimo da nas to polje ne zanima.
Moze se desiti da nakon dugogodisnjeg prijateljstva dvoje postanu ljubavnici, ali šta onda, jel njih onda muči to što više nisu samo prijatelji i što statistika prelazi u negativnu stranu tj. da je prijateljstvo nemoguce između m. i ž.?
Iskreno, iz vlastitog iskustva, dosta mojih "prijateljica" je htjelo da se druži sa mnom samo da bi mi, kada se otvore, pričale i cvrkutale o svojim momcima. Nekad sam pokušavao da ih šatro tješim i unosio se u problem sa filozofsko-sociološko-psihološkog aspekta, dok nisam shvatio da je to mlaćenje prazne slame. Sad mi se bljuje od toga! Ako je to prijateljstvo između muškaraca i žena e j....ga ja! Ne treba mi onda ženski prijatelj!
Uglavnom, o svemu onome o čemu sam ja htio razgovarati, one nikada nisu bile kompetentne, niti ih je zanimalo. Jesam li ja muška svinja ili sam se družio sa pogrešnim "drugaricama"? buahahhahahahaa!