|
BOSS
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 24 07 2008 08:33 » |
|
Cura platila 80 KM zato što nije imala šljem i fluorescentni prsluk, a upravljala je točkom. Sl. put kad sjedneš na baciklu provjeri imaš li svjetla, mačje oči, zvonce,naravno sve ispravno, natakni šljem i prsluk, jer za nedostatak jednog od navedenih četeres maraka kazna.
Koliko ce tek meni da naplate  ja nemam ni bickl  pa kupi jedan  pa ce moci da ti naplate 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ko nema u glavi ima u TRAVI
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 26 07 2008 05:44 » |
|
meni naplatio dvaest maraka zato sto mi pertle na starkama nisu bile uvezane
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 27 07 2008 12:18 » |
|
Brate al ga ti sereš, ni komunalac nemože počistiti za tobom... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 30 07 2008 09:17 » |
|
buahahaha 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Murga Drot
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 27 09 2008 13:24 » |
|
Sta vrijedjate moju profesiju...  ja sam drot i ponosim se time,a i cale mi je drot(inace inspektor u Orasju na prelazu).to nam je u krvi.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako dobro Bosno i Hercegovino.
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 01 10 2008 03:20 » |
|
E, onaaaaaaj, jeste čuli da kacige više nisu obavezne za starije od 16 god.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 01 10 2008 03:36 » |
|
cula sam, bezveze samo maltretiraju narod, primjenjuju propis a onda za dva mjeseca vise ne primjenjuju pola odredbi. i kako tu da narod zna sta je tacno? inace nemam nista protiv policije koja radi svoj posao. cinjenica je da je to tezak posao jer moras da se petljas sa svakakvim olosom, da saopstis mnogima tuzne vijesti. moja mama uvijek prica da je znalo biti i vise od tri dana da ga ne vidi jer su radili stalno, i da je hiljadu puta otisla negdje sama jer su njemu u zadnji cas javili da mora doci u stanicu. skidam kapu onima koji se trude da odrze red i mir.
ali zato uvijek kritikujem one druge, sto nije neobicno jer ja kritikujem i sebe a onda i ostale. znam kada je stupio novi zakon o saobracaju na snagu da su naplatili mnoge kazne neosnovano jer su tumacili propis kako njima odgovara. procitali clan a nisu procitali stavove u kojima je pisalo na koga se tacno odnosi clan. znam mnoge koji su platili kaznu, cak i nekoliko puta jer su bili neinformisani. e to jedino zamjeram policajcima. ako vec radis taj posao radi ga, koliko god je to moguce, savjesno i ispravno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightwish
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 01 10 2008 13:20 » |
|
E, onaaaaaaj, jeste čuli da kacige više nisu obavezne za starije od 16 god.
bas kao sto sam rekao da treba biti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
87
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 04 10 2008 07:51 » |
|
A sta sad sa kacigama koje su kupili?  Gnezda za ptice... Neko je podebljao dzep.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 04 10 2008 08:59 » |
|
A zašto više ne trebaju stariji od 16?
Obrazloženje?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Tripson
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 05 10 2008 04:52 » |
|
Obrazloženje?
zato sto sami mogu cuvati svoju glavu pa im ne treba kaciga... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
The sun don't shine The moon don't move the tides, to wash me clean Why so unforgiving and why so cold Been a long time crossing Bridge of Sighs
|
|
|
|
riica
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 05 10 2008 08:32 » |
|
Obrazloženje?
Odraslom primjerku Bosanca/ke ne treba kaciga za glavu, jer u slucaju kontakta sa istom dolazi do pucanja (po principu "pametniji popusta") drugog subjekta u ovoj relaciji.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
最好是一个安静,让别人以为你是傻比发言,并消除任何疑问.
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 03 01 2009 05:06 » |
|
Oni gdje god da se pojave ostave sranje na polasku. Izašli su iz one šupe kod carine, ko pacovi su se vukli po onim prostorijama smrdljivim. Znam, znam, nisu to njihove prostorije, al ne možeš živjeti ko stoka, daj sredi malo ako ne zbog drugih (ipak je to državna institucija), onda zbog sebe, naravno. Nego, jeste primjetili kako se šepure po onim novim prostorijama. Onaj hodnik kao izlog. Pa sedu, pušu i ćućore se tamo ko curice neke, a kad su izlazili iz svog dugogodišnjeg prebivališta, ako ste primjetili, ni vrata nisu zatvorili. Sad smrdi na dvije strane, pa kako goj da vjetar puše...fuj.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 03 01 2009 06:05 » |
|
ajd nemoj da napadas.........i spopadas
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Rope
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 03 01 2009 09:45 » |
|
Oni gdje god da se pojave ostave sranje na polasku. Izašli su iz one šupe kod carine, ko pacovi su se vukli po onim prostorijama smrdljivim. Znam, znam, nisu to njihove prostorije, al ne možeš živjeti ko stoka, daj sredi malo ako ne zbog drugih (ipak je to državna institucija), onda zbog sebe, naravno. Nego, jeste primjetili kako se šepure po onim novim prostorijama. Onaj hodnik kao izlog. Pa sedu, pušu i ćućore se tamo ko curice neke, a kad su izlazili iz svog dugogodišnjeg prebivališta, ako ste primjetili, ni vrata nisu zatvorili. Sad smrdi na dvije strane, pa kako goj da vjetar puše...fuj.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|