Bosanski Brod
09 09 2010 14:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Tim lista Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 4 5 [6]
  Štampaj  
Autor Tema: Trebaju li brodu novine?  (Pročitano 14493 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Jedan jedini....

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.63 Opera 9.63

Pogledaj profil
« Odgovor #75 poslato: 14 04 2009 12:30 »

ma de trebaju nam novine....al kakve...evo nek se zovu REFORMIST...
Sačuvana

Samo je jedan Ronaldo i imao je broj 9.....
http://www.metacafe.com/watch/115079/5_goal_ronaldo/
May the Force be with you
Aleksandar
Youngling Forumas
*
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 4.1.249.1036 Chrome 4.1.249.1036

Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 21 03 2010 12:00 »

Ljudi nemojte tako. . . Brod nije puno manji od Dervente.  Derventa ima novine! I to cak Derventski List, Posavse Novosti i jos jedne samo neznam naziv. . . i derventski list je citan i novosti, znam otac mi je urednik jednih od njih, necete vi citati ali vasi ocevi i majke, ljudi koji su vani(ako mogu da dodju do njih) penzioneri, itd. . . oce

Tu se stavljaju citulje, reklame idt ( to znate :D).

Ja mislim da bi to uspjelo ali kada bi neko poceo!E sada nisam procitao citavu ovu temu, mozda je neki valjan razlog sto nemate novine. . . :S
Sačuvana

Derventa
Yorge
Youngling Forumas
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0

Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 28 08 2010 05:09 »

Evo da se i ja pridruzim temmama.  Iako sam prije nekih 8 ili 9 godina bio, mislim da je bio ovaj forum, i clan.  Novine.  Koje teme je osnovno pitanje? Tko ce financirati? Tko ce citati? Tko ce distribuirati? Tko ce pisati clanke? Osnovna stvar za novine je da brojevi trebaju izlaziti redovno, da se zna kojih dana, kojih datuma.  Dnevne, tjedne, polumjesecne, mjesecne? Oni koji bi pisali clanke trebaju ih napisati u odredjenom roku da bi se dale u stampanje.  Da li ce novinari to raditi za svoje zadovoljstvo ili ce biti placeni?
Novine su odlicna stvar, one ostaju u kuci, ali mislim da je to preskupo.  Da li ce biti nezavisan medij.  Cisto sumnjam, jer svaki medij ima nekoga tko stoji iza njega, u stvari ne mozes niti izaci na medijski prostor ako nemas nekoga iza sebe, a to vec suzava pojam nezavisnosti.  Mislim da je bolje sredstva i trud usmjeriti na jedan kvalitetan i nezavisan web portal.  Trazi manje vremena za prodor informacija, a neke stvari i zanimljivi clanci se mogu printati i u formi kojekakvih letaka. 
Pozdrav ekipi s nekadasnje stranice www. naslist. com    ako ima jos ljudi koji se vrzmaju po internetu. . .
Sačuvana
Sax
Laprdan
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

V.I.T.R.I.O.L.

Windows 7 Windows 7
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0

Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 29 08 2010 02:12 »

Citat
Ja mislim da bi to uspjelo ali kada bi neko poceo!E sada nisam procitao citavu ovu temu, mozda je neki valjan razlog sto nemate novine. . . :S

Ima valjan razlog. Što reče jedan stari brođanin  "u Brodu se neguje primitivizam".
Možda bi novine bile i čitane kada bi sadržale rubrike tipa "ko je koga sinoć na nasipu?!?", "čiji je kukuruz najveći" i sl.
Sačuvana

Neka priča šta ko hoće,
najbolje je biti voće.
toydog
Gonič Bajtova
Van mreže Van mreže

mAlter

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127

Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 30 08 2010 08:08 »

Citat

Ima valjan razlog. Što reče jedan stari brođanin  "u Brodu se neguje primitivizam".
Možda bi novine bile i čitane kada bi sadržale rubrike tipa "ko je koga sinoć na nasipu?!?", "čiji je kukuruz najveći" i sl.

"ko je koga sinoć na nasipu?!?" ili ko je sta sinoc na nasipu  Undecided
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!