vidis da je to dobro napravljeno... vise mu nikad nece pasti da se nepropisno bilo gdje parkira.
uvijek ce gledati sa strane kad ce ga neko opauciti.
samo po dzepu i jos bolje po guzici!
zaboravio si staviti nekog smajlija,ili nisi....svako ovo cita...
@ pirat
ti vjerovatno bolje poznajes inspektora sto je navodno istukao ovog cikicu.cini mi se da ima sve predispozicije za tako nesto mada mozda grijesim...to se zaista desava,pogotovo kod nas...da li je dovoljan razlog da iznabadas covjeka ako si mozda imao los dan il ti zena nije bila "raspolozena" pa si isfrustriran...jasno je da to stoji uz takav mentalni sklop...
nije bitno znam li ga ili ne znam
ja govorim gledano iz mog ugla
ako je to uradio,ne opravdavam...prvo je pitanje da li je uradio
i ako je uradio možda tu ima nešto u pozadini što mi ne znamo
a odgovaram gospođici zato što je njoj sve crno i ne valja joj ništa,a ona je probala da nekad nešto učini da bude bolje(što bi rekli al' u žutim bojama)
i hvatate se teksta iz novina....,meni je žao čovjeka ako je ni kriv ni dužan dobio batine
pa ja sam na party-ju u doboju dobio batine od specijale samo zato što sam krenuo ka izlazu među prvima,a to je dovoljan dokaz da sam sumnjiv...da li je?
i kad sam išao sa ženom po telefon preko,pretresli nas na granici i izgalamili se na nas jer su imali dojavu da će preći muško i žensko.samo mojim strpljenjem i šutnjom sam prošao bez batina...a šta da sam ja počeo govoriti o zakonu i sl.?
ne možeš se bosti s rogatim,shvati
i ne osuđuj nekog ako ne znaš i priču druge strane...ja je ne znam,samo kažem
ma ja ba!

bitno je da li ga znas da mozes procjeniti jel sposoban za takvo nesto pa da kazemo kako JE...
a ne treba vjerovati novinama! samo cudno je sto mu je ovaj prifurao u civilu (ako jeste) i jos inspektor,pa pizdio.
znaci krajnje neprofesionalno i cobanski...a kazem vise vjerujem novinama nego policiji zato sto se slicno desavalo i prije,pa eto i tebi.
vazno je da ne zelis biti "rogat" pa se moras suprotstaviti....sumnjivo je sto je taj ciko nekao previse fin ispao,al ako je sve to istina postupio bih tacno kao i on...
to, ta tlane bi trebalo biti bitno samo inspektoru da to pametnije odradi,a ne ovako sto je jos jedan dokaz o medicinskim fenomenima u policiji ( naravno ima ih svugdje...al tamo je izgleda epicentar

).
ne osudjujem nikoga samo pokusavam skontati sta je bilo a i gledao sam serloka houmsa nedavno...
pa da se ne vrtimo u krug ponove...dosta od mene...