Bosanski Brod
31 07 2010 18:02 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Tim lista Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Hmmm, lavica ili krmaca ;o) ?!  (Pročitano 1838 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jovnik
Počinje Da Tuši
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.17 Firefox 3.0.17

Pogledaj profil
« poslato: 20 01 2010 07:44 »

Jednom sam u nekom postu procitao "E ovako nesto samo Bosanac moze da napise!" i onda mi je na pamet pao jedan vic na temu "sto samo Bosanac moze da uradi"  Grin (mozda ste ga culi, a mozda i ne). Ide nekako ovako:

Pricaju dvije krmace, jedna iz Srbije, a druga iz Srpske i ova iz Srbije kaze onoj drugoj:
-Kako to da ja uvijek oprasim samo 5-6 prasica, a ti uvijek 12-13???!!!
a ona druga ce:
-Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac!

Malo se nasmijah i pade mi na pamet druga situacija, jedna (veoma interesantna  Cheesy ) diskusija koje su povele zene prije par godina na jednom drugom forumu. Elem, jedna je iznijela (tacan) podatak da lavovi "vode ljubav" i po vise od 20 puta dnevno, dok krmci to odrade jednom, ali nakon toga krmaca ima orgazam i preko 6 sati! Povela se diskusija oko toga sta bi zene volile da budu u slijedecem zivotu: lavice ili krmace i ispostavilo se da je bilo par za lavice, ali vecina je ipak preferirala "jedan, ali dobar"!

Momci, poruka je jasna: ako radis sve kako treba, a zena (ili cura ili svalerka  Wink ) ti je i dalje nezadovoljna i hoce jos, nemas srece, naletio si na "lavicu", a ako joj je dovoljno jednom, moze i traljavo, ali je nakon toga sretna ostatak dana, kasika ti je upala u med jer si naletio na "krmacu"!

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Sačuvana
Jovnik
Počinje Da Tuši
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 20 01 2010 07:51 »

Pade mi na pamet jos jedan vic (stari, ali dobar) vezan za ovu temu:

Odlucio seljak da odvede kravu na oplodnju, utovario je na prikolicu i odveo drugome koji je imao bika. Obavi bik posao, a njegov vlasnik objasnjava vlasniku krave:
-Sutra ujutro gledaj kad se krava ustane sta ce prvo da napravi: ako ode da pije vodu, dobro je, uspjelo je, ali ako ode odmah da pase travu, dodji ponovo kod mene jer nije uspjelo.
Sutradan gleda seljak, ali ne valja, krava odmah otisla na pasu... Utovari je on na opet na prikolicu pa opet kod bika. Kad su se vratili kuci, kaze seljak zeni da sad ona gleda sutradan sta ce krava da napravi i tako i bi. Vrati se zena u kucu i pita je seljak, sta radi krava, jel' pase, a ova odgovori da ne pase. Tu seljaku laknu jer ako ne pase, onda pije vodu, ali zena rece da ne radi ni to.
-Pa sta radi onda, majku joj boz'ju?!
-Eno je, stoji na prikolici i ceka!

Cheesy
Sačuvana
Zeka
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

professional

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: 20 01 2010 08:17 »

Citat
Momci, poruka je jasna: ako radis sve kako treba, a zena (ili cura ili svalerka  Wink ) ti je i dalje nezadovoljna i hoce jos, nemas srece, naletio si na "lavicu", a ako joj je dovoljno jednom, moze i traljavo, ali je nakon toga sretna ostatak dana, kasika ti je upala u med jer si naletio na "krmacu"!

Ili moze i treca opcija: dovedes curi nerasta pa nek radi ono sto radi najbolje Grin
Sačuvana

Jovnik
Počinje Da Tuši
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 21 01 2010 08:57 »

Ne bih zelio da neko svati ovu moju temu, pogotovo ne zene!, kao neko omalovazavanje "ljepseg pola". To mi nije ni namjera ni cilj, zene volim i postujem i ne bih ucinio nista sto to moze da pokvari. Jednostavno, ta "zenska anketa" mi se ucinila interesantnom pa sam htio da je podijelim sa vama, a sam izbor zivotinja nema nikakve veze i sa cim losim, samo sa jednom karakteristikom iz njihovog "ljubavnog zivota" i volio bih da to vidite na taj nacin. "Krmaca", osim dugog i jakog orgazma, nema ama bas nista drugo zajednicko sa predstavnicom te vrste. Nadao sam se da cete to vidjeti, ali prema broju javljanja, izgleda da je negdje zapelo i da mozda nista skontali o cemu se tacno radi. Osim toga, izgleda da je ovo neki muski svijet u koji zene (osim Selene  Cheesy ) nemaju pristupa jer nisam primjetio da ih se jos javlja, a ovo je tema bila vise namijenjena za njih...

Ne znam, jesu li to godine zivota u inostranstvu uzele svoj danak te sam zaboravio kakav je stvarni mentalitet naseg naroda (zena ispred, muskarac iza  Cheesy Cheesy Cheesy ) jer ovdje sam se navikao na "slobodnije" zene? Ili je nesto drugo u pitanju? Tabu tema?

Huh?
Sačuvana
Jimmy LaLa
Gonič Bajtova
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 21 01 2010 09:45 »

ma nije problem u temi nego postoji "nesto cudno" na ovom forumu sto se izgleda ne svidja zenama pa se kratko zadrzavaju ovdje (cast izuzetcima  Grin )
Sačuvana

We're drinking beer, we're drinking gin, no matter whar's in bottle we're drinking everything...
Jovnik
Počinje Da Tuši
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 21 01 2010 10:01 »

Vjerovatno su u pitamju oni sto "pocimaju da tuse"  Cheesy Cheesy Cheesy.
Sačuvana
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Čovjek bez mašte je čovjek bez krila!

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 21 01 2010 13:25 »

Osim lavice i krmače zaboravili ste medvjedicu. Možeš da je moliš koliko hoće ali ona neće prekinuti svoj san zbog seksa  Grin

Rekla bih ja da među ženskom i muškom populacijom ima raznih životinja, ne samo pomenutih Cheesy
Sačuvana

Jovnik
Počinje Da Tuši
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 21 01 2010 20:50 »

Mega carice, 100% si u pravu, ima nas raznih, ali eto, u ovom slucaju su zene spomenule samo tve dvije pa nisam isao na druge "zivotinjske vrste" (a ljudi su najvece zivotinje od sviju  Cheesy ) pa ako imas jos primjera, a ti raspali.
Sačuvana
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Čovjek bez mašte je čovjek bez krila!

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 22 01 2010 03:36 »

ne stignem sad, eto dao si mi dobru temu za razmišljati dok sam u pauzi u matici Cheesy

šta ću moram da se pohvalim kako sam vrijedan student Cheesy

biće još koja životinjska vrsta. ajmo dotad nek i muški dio nek pronalazi sličnosti, baš me zanima koje vrste kod vas postoje Cheesy Cheesy Cheesy

šala naravno  Wink
Sačuvana

Leonarda
Nabada Po Tastaturi
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.15 Firefox 3.0.15

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 27 05 2010 03:58 »

Samo ljudi koriste seks iz zadovoljstva a nisam sigurna da i jedna zivotinja uziva u njemu.
Sačuvana
dzabaleban
Global Moderator
Vrlo Neobičan Član
Van mreže Van mreže

Čovek modernih shvatanja...

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 27 05 2010 06:59 »

Samo ljudi koriste seks iz zadovoljstva a nisam sigurna da i jedna zivotinja uziva u njemu.

Tako je, sram ih bilo. Neka se stide životinja...
Sačuvana

Kad se neko nečem dobrom nada
http://www.youtube.com/watch?v=aSH-V8pcOns
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!