kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Jedan jedini....
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 05 10 2009 11:42 » |
|
dva dana me nema i odmah miševi kolo vode......bludniče i soft kamiondžijo nemojte mnogo da se ložite...ako ja kažem da ste budale, to uopšte ne mora da bude tako...možda se radi o nečem mnogo težem....u svakom slučaju sve vaše konstruktivne kritike mogu biti uvažene, ali i ne moraju.....sve zavisi od tate foruma jednog jedinog neponovljivog svevišnjeg velikomučenika masona prve lože obdarenog paklenog supka  ... Međutim, vi mislite da ste pametniji od petnaestogodišnjeg kize koji je više zaboravio nego što ste vi ikada znali...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
scaniadriver
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 05 10 2009 14:05 » |
|
dva dana me nema i odmah miševi kolo vode......bludniče i soft kamiondžijo nemojte mnogo da se ložite...ako ja kažem da ste budale, to uopšte ne mora da bude tako...možda se radi o nečem mnogo težem....u svakom slučaju sve vaše konstruktivne kritike mogu biti uvažene, ali i ne moraju.....sve zavisi od tate foruma jednog jedinog neponovljivog svevišnjeg velikomučenika masona prve lože obdarenog paklenog supka  ... Međutim, vi mislite da ste pametniji od petnaestogodišnjeg kize koji je više zaboravio nego što ste vi ikada znali... ajoj kizo....covjece...pa ja ovo vec zaboravio a ti opet pocinjes i opet javno prozivas...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 25 12 2009 17:22 scaniadriver »
|
Sačuvana
|
|
|
|
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Jedan jedini....
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 05 10 2009 14:17 » |
|
nea sta....al nisu to privatne uvrede...to samo ja mislim da si ti budala...vec sam ti rekao da možda i nije to....možda si i neki pametan smjeran čovjek...a podrška...ma koja podrška...jel te puštamo da pljuješ po našem forumu i još ništa ne brišemo....još se i ubjeđujemo s tobom....eto ako hoćeš ja sam budala, i ostali koji pišu postove koji nisu po tvom ćeifu su budale....al će te budale, bude li se nastavilo ovako, lagano da se igraju brisanja....
peace forever among members of holly forum ours!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Jedan jedini....
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 05 10 2009 15:00 » |
|
piRgo sto ne kazes da si ti da te ne zajebavam......  vidim ja neka spika gasterbajterska.... nekad sam znao sve tvoje pjesme...al svejedno smanji i ti gas...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05 10 2009 15:03 kiza »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Jack Carver
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 05 10 2009 15:00 » |
|
nema šta, zato nam i jeste ovakva država, svak bi da se bavi politikom, pa makar i foruma
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
scaniadriver
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 05 10 2009 15:44 » |
|
x
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 25 12 2009 17:23 scaniadriver »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 05 10 2009 16:42 » |
|
kad negdje stoji neki eksplicitan sadrzaj koristite dugme prijavi.
nemaju modovi 1000 ociju...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NRaider
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 11 10 2009 08:41 » |
|
Name: Perverznjak Posts: 50 (1.724 per day) Position: Počinje Da Tuši
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja se i ne bojim ljudi, nego onoga sto je neljudsko u njima
|
|
|
Perverznjak
Počinje Da Tuši

Van mreže
ja nisam lijep al sam zato glup
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 11 10 2009 12:33 » |
|
Pregled - NRaider Starost: 17 ulizuje se: Hellasu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
fuck with me!!!
|
|
|
|
Jack Carver
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 11 10 2009 14:00 » |
|
šta li se tebi desilo u život 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 11 10 2009 14:01 » |
|
Pregled: Hellas Starost: n/a Position: Brise Perverznjaku postove
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
scaniadriver
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 24 10 2009 12:24 » |
|
pirgo ajd oladi vise.....malo si pretjerao....istina je da je ovo javni forum....tako, ako ti se ne svidja ti napravi svoj privatni....tako je i nastalo sve privatno.....ne mogu vise da se zajebavam s tobom...uostalom, mislim da nista nije nelegalno jer su klipovi koje postavljam sa svjetski poznatih sajtova....moderatori sajta su openminded pa su dozvolili da se ponasam ovako "ruzno i glupo" i pisem bljuvotine po ocjeni lijescansko-austrijskog zirija....ne znam da li sam obrisao ijedan post i necu brisati ni tvoje jer argumentovano raspravljas...ipak, posto si svjecki coek, morao bi da razumijes da svako ima pravo na svoje misljenje, a i da ga ostali mogu ismijavati zbog misljenja....forum je idealno mjesto za takve stvari...  U jbote ovo tek sad vidoh...i za razliku lijescansko-austrijskog tima ovo bi trebalo da bude" uncansko-naretcanski" odgovor... Kad se smislim kolko sam piva popio sa tvojim starim i sa stricevima imam ojecaj da si ti nekad davno pobjegao od kuce i odrastao ko zna gdje... ;)ajd nemoj vise...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 24 10 2009 12:43 scaniadriver »
|
Sačuvana
|
|
|
|
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Jedan jedini....
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 26 10 2009 00:31 » |
|
da, da.....samo, ljudi se mijenjaju.....eto sta ispdane od nekog....zapad valjda....disciplina...ocigledno se poznajemo tako da je dalja rasprava uzaludna.... .... nisam ja pobjegao od kuce....cak stavise, mislim da si ti pobjegao... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|