Bosanski Brod
31 07 2010 17:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Tim lista Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Jel ba Ivo, gdjes to poš'o? :)  (Pročitano 4205 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
ubijen1992
Youngling Forumas
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

Pogledaj profil
« Odgovor #15 poslato: 04 07 2009 06:10 »

Citat: dzabaleban link=topic=1779. msg41709#msg41709 date=1246702347
Citat: Keleno M.  link=topic=1779. msg41706#msg41706 date=1246699478
Citat: selena link=topic=1779. msg41694#msg41694 date=1246656600
bas me zabole za situaciju u hrvatskoj, kao i za politiku, ali mislim da jedan covjek ne moze sve da odradi sam.  jos mnogo sanadera je zadrzalo polozaje na kojima su dosad bili, dupe im sraslo sa stolicama u kojima sjede i ne bi odatle.  blokada pregovora i spor sa slovenijom je dvostran odnos koji, na zalost Hrvatske i Hrvata, ne zavisi samo od njih.  Vise se ja brinem za svoju drzavu gdje zivim i ove nase Sanadere
Citat: dzabaleban link=topic=1779. msg41698#msg41698 date=1246659757
de još par vas da kritikuje i recituje ovako tradicionalno pa da stavim ivu sanadera za avatar. . .
 Grin

Ne mozes zivjeti ovdje i reci da te zaboli za politiku. . . daj molim te, to su gluposti.
Zar se ne moze prica razvijati dalje od dupeta i fotelja???!!!

Dz, jes' to i ti ustasa?
Ajd bas stavi avatar.

mrsko mi, to je malo seljački, jbg.

nemoj mi reći da ti kao imaš nešto protiv ustaša?
a svakakvih ljudi na ovom forumu. . .
 Grin

Sanader je lisac prije svega.
Ne bih rekao da on nekoga mrzi, mržnja se ne uklapa u imidž uspješnog političara.
Što se njega i Srba tiče, on Srbe ne mrzi, Srbi su za njega kolateralna šteta.
On se fura na more expensive stuff  Cool
Mislim da je on odavno prestao razmišljati o Srbima 24/7 kao neki što verglaju iste priče od rata.
I kad priča taj fazon, neuvjerljiv je.

Kosorka je veće zlo. 
Al opet je žena, pa očekujem da se vi kao žene solidarišete sa njom i pokažete joj malo više naklonosti i razumjevanja.
Ko će vas podržavati i uzajamno pomagati ako vi žene to nećete međusobno?
 Grin  

Previše ste bre fatalni.

i da se razumijemo. . .  Smrt fašizmu!

uvat me za kurac i povuci po livadi, a kad mislis da je dosta ti tad upri sto jace mos i ne pustaj jer to ti je najsigurnije nesto sto ces od politike da dobijes.
Sačuvana

hxxp: www. nacionalnistroj. org/index. php
NRaider
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.64 Opera 9.64

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #16 poslato: 04 07 2009 08:55 »

malo se iskuliraj, necemo problemi i vredjanja u ovoj nasoj maloj birtiji  Angry Angry
sto se tice ovog svega..

od politike se pobjeci ne moze, kako kaze hladno pivceko "politika me u zivotu uvijek pratila u stopu".
Sačuvana

Ja se i ne bojim ljudi, nego onoga sto je neljudsko u njima
dzabaleban
Global Moderator
Vrlo Neobičan Član
Van mreže Van mreže

Čovek modernih shvatanja...

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.64 Opera 9.64

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 04 07 2009 11:27 »

ubiven1992, ja ne živim blizu livade.
a kad "povučem za kurac" onda boli, jbga, osjetljivi dijelovi tijela.
Sačuvana

Kad se neko nečem dobrom nada
http://www.youtube.com/watch?v=aSH-V8pcOns
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Čovjek bez mašte je čovjek bez krila!

Windows XP Windows XP
Browser:
Safari 3.2.3 Safari 3.2.3

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 04 07 2009 13:26 »

Zaboli te, ali te u stvari ne zaboli, kako to?! Ah da, kad je tvoj novcanik potrosaca u pitanju.
Sve je bitno. Zasto nema mladog kadra? Zato jer je glupo reci, ili sta vec, da te interesuje politika, neces biti 'u fazonu', dosadno je...? Zasto te ne bi interesovala politika? Ili bilo koga od nas. Kada bi se kao omladina vise zainteresovali, istrazivali, ne bi nam mogli nekompetentni ljudi,
 kako kazes, soliti pamet. Izasli bi na ulice,
trazili druge ljude, bojkotovali izbore, i nered pravili ako je potrebno. Opet kazem, greska i jeste u nama, jer dopustamo takvima da dodju na pozicije, a kad dodju, onda mi eto lajemo odozdo, kao krezuba pascad. Ti onda imas lovu, roditelji ti ne rade u drzavnim institucijama, ako ti nije bitno ko ce doci na vlast - ja ne vidim drugog razloga. Nista licno, gledam logikom. Sam covjek moze sve - sa novcem kupice ljude koji ce raditi za njega, kao sto svi znamo da tako u Brodu i funkcionise scena.

Naravno da ce da me boli kad me udare po novcaniku, ne moze da me boli tudja muka.
Nikad mi ne bi bilo glupo reci da me interesuje politika, medjutim, da se raspravljam s nekim ko ce mene, koja sam se skolovala za to, da uci sta je zakon i podzakonski akt i da vice na mene jer imam drukcije misljenje (a to cesto vidimo na tv-u, bilo na sjednicama gradske ili skupstine RS) meni to bas ne treba. mozda se nekad promjeni i ta situacija pa budem zeljela da ucestvujem u politickom zivotu, to trenutno nije moja zelja.
Jeste, moji roditelji ne rade u drzavnim institucijama, ali sta je tacno njima donijela promjena vlasti na lokalnom nivou. nista, rade isto kao i dosad, medjutim, kad se vec pominjemo kupovine ljudi, moji nikad nisu kupovali nekog, da su bili takvi imali bi mnogo vise nego sto sad imaju, ali im to nije nikad bio cilj. mozda imaju vise nego roditelji nekog ko radi u drz.instituciji, ali radni dan mog tate pocinje u 6 i nekad zna da dodje kuci u 7-8 navecer a da nije uopste doruckovao, a tu pored mame i brata znam da i ja dodjem da radim pa vucem i nosam vrece teze od sebe. zato me boli kad me udara po novcaniku jer vidim kako moji dolaze do novca, da covjek sa bolesnom kicmom vuce teret i umalo ne ostane invalid zbog posla jer je htio da pruzi nesto svojoj djeci.

eto, cisto da te upoznam sa situacijom mojih roditelja i njihovim i mojim zivotom. mozda ako nadjem politicku partiju koja zaista ima neki cilj i koja ima kvalitetne kandidate, spremna je i moze nesto da uradi i ja promjenim misljenje pa se kandidujem za nesto
Sačuvana

selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 04 07 2009 13:32 »

Al opet je žena, pa očekujem da se vi kao žene solidarišete sa njom i pokažete joj malo više naklonosti i razumjevanja.
Ko će vas podržavati i uzajamno pomagati ako vi žene to nećete međusobno?
Hahahahhahahahahahahahaha. Dobra....to sto je neko zensko a neko musko nije uopste razlog da prvu podrzavam a drugog osudjujem. Ja kad se ne slazem s nekim - ne slazem se s njim...kog god pola bio/bila
Sačuvana

Keleno M.
Laprdan
Van mreže Van mreže

Cisti meteoropata...

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.20 Opera 9.20

Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 04 07 2009 17:48 »

Da se ne prepucavamo vise, reci cu samo jos ovo - za razliku od tebe, mene boli tudja muka,
ali za takve kao ti me zabole k*. Citajuci tvoj post, dolazim do lakog zakljucka da mu ne vidim svrhu.
Otisla si u samolamentovanje, a nisi se drzala onog sta sam napisala. Neko radi i ima, a neko radi i nema.
To je ono sto me puca. Kako se onda dolazi do tog pocetnog kapitala...i tako dalje i tako vise...da
ne idemo u digresiju digresije.
Zavrsicu ovdje jer sam (bezuspjesno) pokusala ukazati na nesto u sto zaista vjerujem da ima smisla.

Ja radije biram pokusaj, makar ispao popusaj pa kako god...
Sačuvana
dzabaleban
Global Moderator
Vrlo Neobičan Član
Van mreže Van mreže

Čovek modernih shvatanja...

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.64 Opera 9.64

Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 05 07 2009 03:20 »

Da se ne prepucavamo vise, reci cu samo jos ovo - za razliku od tebe, mene boli tudja muka,
ali za takve kao ti me zabole k*. Citajuci tvoj post, dolazim do lakog zakljucka da mu ne vidim svrhu.
Otisla si u samolamentovanje, a nisi se drzala onog sta sam napisala. Neko radi i ima, a neko radi i nema.
To je ono sto me puca. Kako se onda dolazi do tog pocetnog kapitala...i tako dalje i tako vise...da
ne idemo u digresiju digresije.
Zavrsicu ovdje jer sam (bezuspjesno) pokusala ukazati na nesto u sto zaista vjerujem da ima smisla.

Ja radije biram pokusaj, makar ispao popusaj pa kako god...

"treba svako da radi koliko može, a da ima koliko mu treba!"
 Wink
Sačuvana

Kad se neko nečem dobrom nada
http://www.youtube.com/watch?v=aSH-V8pcOns
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 05 07 2009 14:43 »

moze da te boli sta hoces za mnom, posto po tvome ispadoh kucka koju ne zanima nista drugo osim nje same ali zabole mene sta ti mislis o meni. ja ne znam sta se desava kod mog komsije u kuci, koliki su njegovi prihodi i rashodi i porodicne prilike i to me ne moze boliti. a nisam nimalo ravnodusna sto nas prijatelj ima 4 maloljetne djece od kojih je jedno gluhonijemo i koje svake nedelje vozi u bl u skolu da ne bi ostao nepismen i sto imaju samo jednu platu od koje zive, ali njega nikad ne cujes da kuka i kad zavrsi sa poslom ide da radi na baustelu, za razliku od nekih koji su svu platu skrsili za noc na kurvestije i onda se zali da radi i nema. i jos kad budali odes da pomognes i odneses hranu za djecu kojoj su rebra poispadala on smatra da je to tvoja duznost i jos se sprda. e takve ne zalim uopste.
Sačuvana

Hellas
Administrator
Vrlo Neobičan Član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #23 poslato: 05 07 2009 15:31 »

moze da te boli sta hoces za mnom, posto po tvome ispadoh kucka koju ne zanima nista drugo osim nje same ali zabole mene sta ti mislis o meni. ja ne znam sta se desava kod mog komsije u kuci, koliki su njegovi prihodi i rashodi i porodicne prilike i to me ne moze boliti. a nisam nimalo ravnodusna sto nas prijatelj ima 4 maloljetne djece od kojih je jedno gluhonijemo i koje svake nedelje vozi u bl u skolu da ne bi ostao nepismen i sto imaju samo jednu platu od koje zive, ali njega nikad ne cujes da kuka i kad zavrsi sa poslom ide da radi na baustelu, za razliku od nekih koji su svu platu skrsili za noc na kurvestije i onda se zali da radi i nema. i jos kad budali odes da pomognes i odneses hranu za djecu kojoj su rebra poispadala on smatra da je to tvoja duznost i jos se sprda. e takve ne zalim uopste.

sta te bolan briga, takva im nafaka pala.
a i svaki covjek je najpreci sam sebi pa ako ima poslije toga vremena i viska za nekog drugog onda mu mozda i pomogne Cheesy
« Poslednja izmena: 05 07 2009 15:44 Hellas » Sačuvana

Time Tracker
Restaurant Marketing
Used Stationary Bikes
--
Kazem ti: lovi ribu, Ahmete Sabo! - Mesa Selimovic
Stihoklepac
Počinje Da Tuši
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 2.0.172.33 Chrome 2.0.172.33

Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 12 07 2009 17:38 »

U 50 godina crnog komunizma (pardon socijalizma) smo dobili (ukljucujuci i hrvatsku) sta?
Tesku industriju, brodogradilista, zeljezare, elektrane, fabrike, fakultete, skole, igralista, rafinerije...

U 20 godina neoliberalnog kapitalizma smo dobili: rat, glad, siromastvo, bogacenje kriminalaca, propast ekonomije i 55km autoputa

Wink

Da ne serem previse o zavjeri zapadnih sila protiv ex yu posto veliki brat gleda
Sačuvana

Samoubistvo je dugorocno rjesenje kratkorocnih problema
scaniadriver
Laprdan
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0

Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 31 08 2009 16:23 »

e jebem ti lesinare...
http://www.gayecho.com/vesti.aspx?id=9099&grid=2054&page=1
Sačuvana
87
Laprdan
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2

Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 01 09 2009 04:21 »

Citat
"Jedini ko se odvažio da otvoreno pita premijera da li je gej jeste voditelj emisije „Nedeljom u dva“ Aleksandar Stanković. Na pitanje:“Jeste li vi peder, gospodine Sanader?“, tadašnji premijer je zamucao!"

Gledao sam emisiju, nisam cuo to pitanje. Da je postavio, prosao bi kao Omerovic.
Sačuvana
Zeka
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

professional

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #27 poslato: 01 09 2009 12:10 »

Citat
"Jedini ko se odvažio da otvoreno pita premijera da li je gej jeste voditelj emisije „Nedeljom u dva“ Aleksandar Stanković. Na pitanje:“Jeste li vi peder, gospodine Sanader?“, tadašnji premijer je zamucao!"

Gledao sam emisiju, nisam cuo to pitanje. Da je postavio, prosao bi kao Omerovic.

Golman?
Sačuvana

petko666
Administrator
Vrlo Neobičan Član
Van mreže Van mreže

Netscape is not dead!!

Windows XP Windows XP
Browser:
Netscape 7.2 Netscape 7.2

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #28 poslato: 03 01 2010 09:36 »

Ivo se vratija!
 Grin Grin
Sačuvana

Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!