|
Murga Drot
|
 |
« poslato: 01 07 2009 06:49 » |
|
Origami (jap. oru = savijanje + kami = papir) je japanska umjetnost savijanja papira, upotrebljavana za različite svrhe, od dekorativnih pa sve do religijskih namjena. Papirnati modeli su većinom napravljeni od serija kvadratnih komada papira zvanih tradicionalnim imenom squash. sigurno ste nesto vec napravili,od one kapice,brodica,zabice pa do cvijetova? mozda najpoznatiji je Japanski Zmaj - http://www.google.com/images?q=tbn:yLqaTrCq7o4NwM::upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Origami-crane.jpgevo You Tube instrukcije za Iris cvijet.
jese li znali kako se uopste ovo zove? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako dobro Bosno i Hercegovino.
|
|
|
|
Rope
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01 07 2009 07:42 » |
|
Vjerovatno su svi znali kako se zove jer je bila neka reklama na top-shopu u kojoj se spominje origami kao umjetnost savijanja papira 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01 07 2009 08:30 » |
|
To je bas super. Evo ja ovako nest napravim jako brzo. Nema neki naziv, al mislim da je jako cool 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01 07 2009 08:48 » |
|
To je bas super. Evo ja ovako nest napravim jako brzo. Nema neki naziv, al mislim da je jako cool  da vidi se da si talentovan ovo je srpski zmaj
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
riica
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01 07 2009 12:03 » |
|
Taj tvoj japanski zmaj je malo poznatiji kao ždral, ali nebitno, evo neke od meni omiljenih koje volim da radim u busu ili kad se dosadjujem.  
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 01 07 2009 12:06 riica »
|
Sačuvana
|
最好是一个安静,让别人以为你是傻比发言,并消除任何疑问.
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 01 07 2009 15:18 » |
|
Vjerovatno su svi znali kako se zove jer je bila neka reklama na top-shopu u kojoj se spominje origami kao umjetnost savijanja papira  heheheehe. hairagami, snala za pravljenje frizura  popio mi mozak taj top shop i njihove reklame
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Murga Drot
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 01 07 2009 15:23 » |
|
To je bas super. Evo ja ovako nest napravim jako brzo. Nema neki naziv, al mislim da je jako cool  da vidi se da si talentovan ovo je srpski zmaj nema sta vidi se da znas stim.odkud znas da je srpski?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 01 07 2009 15:51 Murga Drot »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Murga Drot
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 01 07 2009 15:50 » |
|
Taj tvoj japanski zmaj je malo poznatiji kao ždral, ali nebitno, evo neke od meni omiljenih koje volim da radim u busu ili kad se dosadjujem.   leptir,zdral i nekakav cvijet sa pet latica?u autobusu pred kraj puta od karte napravim.nije taj zmaj moj vec japanski 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Jimmy LaLa
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 06 07 2009 04:11 » |
|
Ovo je zarazno, zaglavio sam 2 sata u racunar praveci ova sranja a sto je najgore to sam izgubio 2 sata sna  Ako vec hocete pokusavati to praviti pocnete od jednostavnih primjera pa poslije na nesto teze... U svakom slucaju zanimljivo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
We're drinking beer, we're drinking gin, no matter whar's in bottle we're drinking everything...
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 06 07 2009 05:01 » |
|
necu ni pokusavati, nemam talenta za to
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 06 07 2009 05:57 » |
|
That's the spirit!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Jack Carver
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 06 07 2009 06:54 » |
|
Vjerovatno su svi znali kako se zove jer je bila neka reklama na top-shopu u kojoj se spominje origami kao umjetnost savijanja papira  u to je staro ko bibilija, to je još dok sam ja imao televizor 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06 07 2009 12:37 » |
|
That's the spirit! ne gubim vrijeme na nesto zasta znam da nemam talent
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Murga Drot
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 06 07 2009 16:24 » |
|
That's the spirit! ne gubim vrijeme na nesto zasta znam da nemam talent neznam da li za ovo treba talenat. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|