Bosanski Brod
31 07 2010 17:54 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Tim lista Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 97
  Štampaj  
Autor Tema: Humor naš svagdašnji  (Pročitano 110210 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Zeka
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

professional

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #750 poslato: 28 11 2008 05:50 »

Dosli Talijan, Nijemac i Mujo kod Svetog Petra.
I tako, dok cekaju da ih primi, pricaju sta se kome desilo.
- Ja sam se razvalio sa svojim Ferrarijem pri 200 km/h, kaze Zabar.
- Slicno, kaze Svabo, ja sam BMW-om zvekno u zid pri 250 km/h.
- I ja sam ovdje zbog auta, kaze Mujo. Kupio sam Golf 5 ...
- I onda???
- I onda umro od gladi.
Sačuvana

Q
Gost
« Odgovor #751 poslato: 28 11 2008 08:04 »

Nigdje Srbina, a svi kod Svetog petra + Muslimani = Bjeda

Nema sta  Grin
Sačuvana
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Jedan jedini....

Pogledaj profil
« Odgovor #752 poslato: 28 11 2008 08:38 »

bila tri srbina...dodje cetvrti i nastade samo sloga srbina spasava
Sačuvana

Samo je jedan Ronaldo i imao je broj 9.....
http://www.metacafe.com/watch/115079/5_goal_ronaldo/
May the Force be with you
macak
Gost
« Odgovor #753 poslato: 28 11 2008 08:56 »

bila tri srbina...dodje cetvrti i nastade samo sloga srbina spasava
originalno
Sačuvana
Zeka
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

professional

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #754 poslato: 28 11 2008 11:46 »

samo supermen srbina spašava  Tongue
Sačuvana

Snježa...
Laprdan
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #755 poslato: 28 11 2008 12:40 »

Pita učitelica Ivicu:"Ivice,kada bi u šumi naišao na ranjenog hrvatskog vojnika,šta bi učinio?"
Šuti Ivica neko vrijeme,i onda izvali ko iz topa :"Ubio bi ga!"
Pobogu Ivice!Ranjenog hrvatskog vojnika!?
Ivica će opet:"Pa, ubio bi ga!"
"Sjedi Ivice,jedinica ko kuća,a ti Jovanoviću,ne šapći mu!"
Sačuvana

Kad bi žene vladale svijetom, ukinule bi sva oružja; osim jezika.
Mr.Alkos
Šegrt Brbljavac
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #756 poslato: 01 12 2008 12:55 »

Dođe muž kući, zalupi vratima i kaže:
- Ženo, pakiraj se, dobio sam na lotu!!
I žena pita :
-Pa dobro dragi, za šta da se pakiram. Za more ili za planine?
Kaže muž:
- Gdje god hoćeš, samo odlazi od kuće !!!
Sačuvana

Daj pive...odma!!!!!!!!!!!!
Mr.Alkos
Šegrt Brbljavac
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #757 poslato: 01 12 2008 12:56 »

Sagradio pop crkvu, a njegov prvi susjed hodža džamiju. Pop podigne zvonik, hodža podigne minaret. Kupi pop BMW, hodža kupi BMW.
Jednog dana uzme pop vode i ode oprat BMW. I dok je išao, vidi hodžu kako s motorkom pili auspuh na svom BMW-u...
- "Šta radiš pobogu?" - upita ga pop.
A hodža će:
- "Kad ti svoga možeš krstit mogu i ja svoga obrezat!"
Sačuvana

Srbin do koske
Glagoljivac Pripravnik
*
Van mreže Van mreže

Kosovo je Srbija

Pogledaj profil
« Odgovor #758 poslato: 01 12 2008 13:16 »

Šetaju dva programera ulicom i pored njih prođe ekstra zgodna riba. Prvi kaže:
• Vidi kakve properties ima ova.
Drugi će na to:
• Džabe ti, ona je read only.

Grin Grin
Sačuvana

Srbin do koske
Glagoljivac Pripravnik
*
Van mreže Van mreže

Kosovo je Srbija

Pogledaj profil
« Odgovor #759 poslato: 01 12 2008 13:26 »

Već 8 meseci je prošlo kako sam na fakultetu a još vam nisam pisala. Stidim se zbog toga, ali vam obećavam, da ću sve to sad nadoknaditi! Prvo, molim vas, sedite.

Ja sam dobro. Već su mi skoro potpuno zacelile opekotine i već sam se skoro potpuno oporavila od šoka što sam morala da skačem sa četvrtog sprata. Provela sam samo dve nedelje u bolnici, vid mi se u potpunosti vratio a i povraćam tek jednom nedeljno.

Pošto sam požar izazvala sama, moraćemo univerzitetu da platimo 35.000 evra odštete, ali glavno da sam ostala živa. Imala sam sreću jer je čovek koji stanuje preko puta primetio šta se dešava i pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posetio me je u bolnici, a pošto nisam imala gde da odem (moja soba je u potpunosti izgorela), bio je tako ljubazan i ponudio mi da pređem kod njega. Ima jednosoban stan, ali nam je sjajno. Inače, on je dvaput stariji od mene, ali ludo smo se zaljubili jedno u drugo i planiramo da se venčamo. Još se nismo tačno dogovorili kada, ali hteli bismo da se venčanje održi pre nego što se na meni primete tragovi trudnoće. Uistinu, dragi moji, biću majka! Znam da jedva čekate trenutak kada ćete postati baba i deda, i potpuno sam ubeđena da ćete bebice (jer čekamo trojke) primiti sa onoliko ljubavi sa koliko ste mene okruživali kada sam bila mala.

Jedina stvar koja trenutno odlaže našu svadbu, je da je moj verenik pokupio negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u bolnici, jer sam i ja to dobila, ali sada nam je mnogo bolje zahvaljujući antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu bolest nazivaju sifilis ili tako nekako.

Znam da ćete mog supruga dočekati širom raširenih ruku, i da će on brzo postati deo naše porodice. To je veoma drag čovek, i uprkos tome što nema završenu osnovnu školu veoma je ambiciozan. Naravno, on je druge veroispovesti, ali znam da ste tolerantni, pa vam neće smetati ni to što je tamnije puti. Pošto je približno vaših godina, slagaćete se vrlo dobro, naročito kad se preselimo kod vas (jer je njegov stan suvise mali za toliko ljudi, a i nije njegov nego plaćamo kiriju). Čini mi se da su i njegovi roditelji čestiti ljudi, jer je njegov otac poznati švercer narkotika iz Afrike, odakle je poreklom i moj budući, a i pored takvog posla nema nikakvih para, što samo govori o poštenju.

Tako, sada, kada sam vam sve opširno opisala, mislim da je vreme da vam priznam da mi nije izgoreo stan, tako da mi nije ništa, nisam ni bila u bolnici, nemam ni verenika crnca ni sifilis. Istina je ta da sam pala iz matematičke analize i tri druga predmeta i prema tome okinula godinu, pa sam htela da vam pokažem da na ovom svetu postoje i gore stvari od toga!

Ljubim vas, vaša ćerka!
Sačuvana

petko666
Administrator
Vrlo Neobičan Član
Van mreže Van mreže

Netscape is not dead!!

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #760 poslato: 01 12 2008 13:46 »

vec je bilo na ovu foru, al i ovo je dobro  Grin
Sačuvana

Mr.Alkos
Šegrt Brbljavac
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #761 poslato: 01 12 2008 14:50 »

Već 8 meseci je prošlo kako sam na fakultetu a još vam nisam pisala. Stidim se zbog toga, ali vam obećavam, da ću sve to sad nadoknaditi! Prvo, molim vas, sedite.

Ja sam dobro. Već su mi skoro potpuno zacelile opekotine i već sam se skoro potpuno oporavila od šoka što sam morala da skačem sa četvrtog sprata. Provela sam samo dve nedelje u bolnici, vid mi se u potpunosti vratio a i povraćam tek jednom nedeljno.

Pošto sam požar izazvala sama, moraćemo univerzitetu da platimo 35.000 evra odštete, ali glavno da sam ostala živa. Imala sam sreću jer je čovek koji stanuje preko puta primetio šta se dešava i pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posetio me je u bolnici, a pošto nisam imala gde da odem (moja soba je u potpunosti izgorela), bio je tako ljubazan i ponudio mi da pređem kod njega. Ima jednosoban stan, ali nam je sjajno. Inače, on je dvaput stariji od mene, ali ludo smo se zaljubili jedno u drugo i planiramo da se venčamo. Još se nismo tačno dogovorili kada, ali hteli bismo da se venčanje održi pre nego što se na meni primete tragovi trudnoće. Uistinu, dragi moji, biću majka! Znam da jedva čekate trenutak kada ćete postati baba i deda, i potpuno sam ubeđena da ćete bebice (jer čekamo trojke) primiti sa onoliko ljubavi sa koliko ste mene okruživali kada sam bila mala.

Jedina stvar koja trenutno odlaže našu svadbu, je da je moj verenik pokupio negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u bolnici, jer sam i ja to dobila, ali sada nam je mnogo bolje zahvaljujući antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu bolest nazivaju sifilis ili tako nekako.

Znam da ćete mog supruga dočekati širom raširenih ruku, i da će on brzo postati deo naše porodice. To je veoma drag čovek, i uprkos tome što nema završenu osnovnu školu veoma je ambiciozan. Naravno, on je druge veroispovesti, ali znam da ste tolerantni, pa vam neće smetati ni to što je tamnije puti. Pošto je približno vaših godina, slagaćete se vrlo dobro, naročito kad se preselimo kod vas (jer je njegov stan suvise mali za toliko ljudi, a i nije njegov nego plaćamo kiriju). Čini mi se da su i njegovi roditelji čestiti ljudi, jer je njegov otac poznati švercer narkotika iz Afrike, odakle je poreklom i moj budući, a i pored takvog posla nema nikakvih para, što samo govori o poštenju.

Tako, sada, kada sam vam sve opširno opisala, mislim da je vreme da vam priznam da mi nije izgoreo stan, tako da mi nije ništa, nisam ni bila u bolnici, nemam ni verenika crnca ni sifilis. Istina je ta da sam pala iz matematičke analize i tri druga predmeta i prema tome okinula godinu, pa sam htela da vam pokažem da na ovom svetu postoje i gore stvari od toga!

Ljubim vas, vaša ćerka!

stara fora nova budala Grin Grin Grin Grin Grin
Sačuvana

kiza
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Jedan jedini....

Pogledaj profil
« Odgovor #762 poslato: 01 12 2008 15:11 »

idu dve djevojke ulicom...jedna ruzna a druga studira elektrotehniku
Sačuvana

Samo je jedan Ronaldo i imao je broj 9.....
http://www.metacafe.com/watch/115079/5_goal_ronaldo/
May the Force be with you
Mr.Alkos
Šegrt Brbljavac
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #763 poslato: 02 12 2008 02:57 »

Seta covjek kraj opstine i kaze molim te boze baci mi 100 maraka. Drugi dan isto  molim te boze baci mi 100 maraka, tako on sedam dana i na kraju ljudi iz opstine smiluju se i skupe 50 maraka. Sledeci dan ide on i kaze  molim te boze baci mi 100 maraka, a ovi iz opstine bace 50. Pokupi on 50km pogleda ih pa u nebio i rece hvala ti boze al nemoj vise slati preko opstine oni uzimaju 50%.
Sačuvana

Mr.Alkos
Šegrt Brbljavac
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #764 poslato: 03 12 2008 03:49 »

Lezi Fata u krevetu, a Mujo joj sav napaljen, prilazi. U jednoj ruci casa vode, u drugoj aspirin...
Fata: "sta ti je, ba, Mujo? Sta ce mi aspirin, ne boli me glava!?!?"
Mujo: "E, to sam htio cuti!"
Sačuvana

Stranice: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 97
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!