|
Pirat
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 05 01 2009 15:26 » |
|
danas sam išao sat vremena od kuće do posla,a inače dođem za 15 min.pješke.malo je reći da je klizavo.neki djed pade sa bicikla na raskrsnici radnička-jna. na pruzi se sudarila 2 auta jer ovaj drugi nije mogao da zakoči.
kažu kad je padao snijeg i kad je poledilo bili praznici,tj.ne radni dan...ajd dobro
a za kićenje grada..........pa to je tuga
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pax
Počinje Da Tuši

Van mreže
Pax
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 06 01 2009 03:59 » |
|
Izadjite van sa transparentima i malo se kobajagi pobunite. Ako se nebunite, to znaci da vam je dobro. Tako kazu, sta ja znam. Ali sad ce jos malo pare iz rafinerije u opstinsku kasu. Vidjecete kako ce nam krad procvasti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. "samo su svemir i ljudska glupost beskonacni".. ! A. Einstein
|
|
|
|
Rope
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 06 01 2009 05:08 » |
|
Izadjite van sa transparentima i malo se kobajagi pobunite. Ako se nebunite, to znaci da vam je dobro. Tako kazu, sta ja znam. Ali sad ce jos malo pare iz rafinerije u opstinsku kasu. Vidjecete kako ce nam krad procvasti.
upravo tako, KRAD ce nam procvati 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Eat shit just to survive if you're not born under the flag of 50 stars.
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 06 01 2009 05:55 » |
|
nisam siguran...ali druga firma je zaduzena za zimske carolije...komunalac je zaduzen za smece i kosenje zelenih povrsina...potkresivanje ide posebno...
Čuj to, pa svejedno, snijeg je pao na pola metra lišća, a lišće na pola metra smeća, znači do guše smo u govnima, i još plaćamo za to. Znate li vi, uopšte, da svaki mjesec odvajate novac za komunalne usluge. Kakva druga firma, znači duplo plaćamo ni za šta. Evo danas je badnjak, sutra je božić, prekosutra je drugi dan božića, onda ide vikend...Do tad bi neko mogao poginuti. A snijeg je samo jednom pao, aj da je padao 10 dana pa nisu stigli, bili praznici...Snijeg će se otopiti, led se pretvoriti u bljuzgu, a u džepovima Smradova, pogodite šta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 06 01 2009 06:25 » |
|
glupo sad da uporedjujem brod sa bilo kojim drugim gradom, al moram. moji se vratili iz austrije, grad nista veci nego brod gdje ima 1m snijega, ulice i trotoari ocisceni, a kod nas se ne moze pocistiti ovo malo sto ima. nema para, nema para, za sve se uvijek ima samo za ono sto treba nema. bolje da grad nije okicen nego da se vozimo po zivom ledu. sta trebamo svi da uzmemo lopate pa da na cesti lupamo led? da je strasno ne bih rekla 1 rijec, sta bi bilo da kod nas ima metar snijega? ne bi izasli iz kuce do proljeca. i kad neko pogine svi ce da kukaju...niko da sprijeci nista, evo ovdje u skelama malo malo se zanesu u krivini, kraj po brda gdje se djeca sankaju? NEMARNOST I BEZOBRAZLUK, vec sam rekla, nek traze da se donese sol, ja cu prva da kupim kilu soli da im donesem, SAMO NEK VISE TO POSPU, BEZ OBZIRA KO JE ZADUZEN ZA CISCENJE GRADA.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 06 01 2009 06:40 » |
|
nova vlast u brodu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 06 01 2009 06:47 » |
|
da budemo ko srbijanci, svake godine vanredni izbori???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
brk
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 06 01 2009 07:14 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 06 01 2009 08:25 » |
|
Šta da čekamo, da umre pa da dođe neko ko zna?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 06 01 2009 08:31 » |
|
glupo sad da uporedjujem brod sa bilo kojim drugim gradom, al moram. moji se vratili iz austrije, grad nista veci nego brod gdje ima 1m snijega, ulice i trotoari ocisceni, a kod nas se ne moze pocistiti ovo malo sto ima.
Ne moraš ići u Austriju da bi vidio da ljudi čiste i da je to normalno. Dođi samo do pola mosta, slavonska strana očišćena, na našoj jadni ljudi napravili ski stazu. Klizaljke, skije, sanke, haskiji...jel se dosjetio već neko, pare su tu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 06 01 2009 08:35 » |
|
nije jug neiskusan...nego je izvrsna vlast naredila koje ulice da se ociste.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 06 01 2009 08:47 » |
|
Ona kraj bivše robne, JNA i Kralja Petra? I to jedna traka?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 06 01 2009 09:08 » |
|
magistralne puteve čisti Doboj Putevi (čini mi se da je to Kralja P. 1, bivša Bratstva i jedinstva)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad se neko nečem dobrom nada
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 06 01 2009 09:19 » |
|
Kiza, jel ti stvarno viđaš te gadove? I prolaziš pored njih?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 06 01 2009 12:08 » |
|
ja sam odbornik...he,he...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|