Bosanski Brod
31 07 2010 17:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Tim lista Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 22
  Štampaj  
Autor Tema: Nova vlast u Brodu  (Pročitano 23202 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
toydog
Gonič Bajtova
Van mreže Van mreže

mAlter

Pogledaj profil
« poslato: 05 01 2009 08:50 »

Grad je ZALEĐEN, a smeće viri čak i ispod 20 centi snijega. Led nam se bolje primio nego u ledenim dvoranama za klizanje. Klizači bi nam zavidjeli. O tome kako je okićen, i o prazničnoj atmosferi, nema se šta reći. Ovako jadan i zapušten grad nije bio ni za vrijeme Velikog Vida. U to vrijeme led je bio očišćen makar na opštinskom parkingu. E, da, da ne zaboravim. Ljudima koji nisu ispred svojih radnji počistili snijeg naplaćuju kazne. Aj, matere vam, recite svoje mišljenje, ako se to, naravno, ne kosi s vašim višim interesima.
Sačuvana
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Čovjek bez mašte je čovjek bez krila!

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 05 01 2009 08:56 »

Ljudima koji nisu ispred svojih radnji počistili snijeg naplaćuju kazne.
Tacno, sto je smijesno. Zasto placamo naknadu Komunalcu nego da cisti ulice i trotoare. Kazu moras da ocistis trotoar ispred svoje radnje a kad ti taj isti trotoar treba kazu to je opste dobro. Doduse, ovo zadnje je receno za prethodne administracije, ali situacija oko komunalnih aktivnosti je katastrofalna: pored mog kontejnera kamara smeca, niko da odveze. Jos da se potrujemo bilo bi najbolje
Sačuvana

toydog
Gonič Bajtova
Van mreže Van mreže

mAlter

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 05 01 2009 09:02 »

Ne, stoji to, svako ispred svog nek počisti, komunalac nek počisti sve ostalo i svima super. Prvi put kontam vezu. Šta onaj šupak zna šta je asfalt.
Sačuvana
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 05 01 2009 09:22 »

Ma oni iz komunalca su generalno "specijalci", pricala sam vec, mi pocistili list i stavili u kesu za smece, oni naisli i nece da pokupe, kazu kupe samo ono sto lezi na zemlji. Kaze stari: sad cu ja da to vratim, sa zemlje sam ga i pokupio...Nemoj, nemoj, uzecemo...Ovo je sad stvarno bezveze, klizimo po cesti, a nije uopste tako velik snijeg niti ima vode da mrzne. Sve je to lijepo, dok se ne potrujemo. Kao i sa komarcima, ne spricaju dok ne narastu na velicinu nekog mutant komarca, kad te ujede ceses se mjesec dana. Mozda neko cuje i ovo pa nesto i napravi. Ako ne, zrtvovacemo macka. On sad tijesno saradjuje sa opstinskim vrhom  Grin Valjda zna da ga lozim  Cheesy
Sačuvana

Nightwish
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 05 01 2009 09:23 »

dva tri puta umalo da razbijem auto zbog budala koje neciste, i kad idem 20 km/h proklizuje..
cistite to jebote..
Sačuvana
toydog
Gonič Bajtova
Van mreže Van mreže

mAlter

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 05 01 2009 09:32 »

Ja nisam upalila auto od kako je pao snijeg. Hoće oni da plaćaju štetu ako se zaletim u nekoga? Kontam da bi ovo negdje tamo upalilo. A sva ova politički angažovana grupa mladih smradova sa foruma, znali ste moliti za glasove na forumu. Đe ste sad? Na Kopaoniku?
Sačuvana
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 05 01 2009 09:45 »

Ne znam koliko uticaja poslanici mogu da imaju na rad komunalca,ali sramota je...samo da su sol bacili...ako nemate para dace svako po marku dve za kilo soli ali RADITE VISE SVOJ POSAO, I ONDA JOS KUKATE KAKO STE LOSE PLACENI. S OBZIROM DA NE RADITE NISTA DOBRO VAS I PLACAJU (ovo je upuceno nadleznima u komunalcu, ne kolegama sa foruma)
Sačuvana

Q
Gost
« Odgovor #7 poslato: 05 01 2009 10:39 »

Negdje je pticica procvrkutala da je opstinska kasa prazna  Grin Kazu ovaj stari pokupio kad je odlazio  Roll Eyes
Sačuvana
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Jedan jedini....

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 05 01 2009 10:57 »

odbornici nemaju bas previse veze sa ovim problemom...to se najvise tice izvrsne vlasti ...kad im vec prodje budzet...sto se desilo... javno sam kritikovao na skupstini iznos sredstava predvidjen i za odvoz smeca, i za deponiju i uopste odrzavanje grada,al dzaba...dizaci ruku su pobijedili....sad imamo situaciju u kojoj nam grad ne odrzava prakticno niko...neki su ljuti,neki nisu politicki podobni, neki ne mogu,nekima nije placeno.....trenutno nacelnik ima strog i donekle kvalitetan liderski pristup, ali cini mi se da su ovo prvi promasaji..da li je neiskustvo, u sto cisto sumnjam, ili su politicke nesuglasice sa firmama sa kojima su zakljuceni ugovori o odrzavanju grada...pokazace se...
u opstini, primjetno je, reda ima, al grad je neokicen,klizav i prljav....brod nije samo opstina...brod su i ljudi, i ulice,i sela, i problemi...

komunalac nije kriv za led...

ciscenje ispred poslovnog prostora: stavio bih to pod obavezno...tako je svagdje ....zasto ne bilo i kod nas

zivjela republika srpska
Sačuvana

Samo je jedan Ronaldo i imao je broj 9.....
http://www.metacafe.com/watch/115079/5_goal_ronaldo/
May the Force be with you
selena
Dark Lord Forum Mega Car
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 05 01 2009 11:56 »

komunalac nije kriv za led...

ciscenje ispred poslovnog prostora: stavio bih to pod obavezno...tako je svagdje ....zasto ne bilo i kod nas
Ok, slazem se, ali ne mozemo da zakljucimo ugovor u kome jedna ugovorna strana (ovdje komunalac) ne ispunjava svoje obaveze i onda jos zahtjeva od druge ugovorne strane (npr. mene) da ispunim nesto. nazalost, nemam taj ugovor da tacno mogu da vidim sta ulazi u prava i obaveze ugovornih stranaka, al danas sam rekla starom, dok diplomiram i polozim pravosudni ima sve da ih tuzimo. ne trazi niko nemoguce, samo da ne izgubimo glave na cesti. zivim u skelama i bila mi je skoro nemoguca misija da dodjem do glavne ceste, sta je tek sa drugim nasim sugradjanima?
Sačuvana

kiza
Global Moderator
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Jedan jedini....

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 05 01 2009 12:08 »

nisam siguran...ali druga firma je zaduzena za zimske carolije...komunalac je zaduzen za smece i kosenje zelenih povrsina...potkresivanje ide posebno...
Sačuvana

Samo je jedan Ronaldo i imao je broj 9.....
http://www.metacafe.com/watch/115079/5_goal_ronaldo/
May the Force be with you
Jack Carver
Monitor Monitora
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 05 01 2009 12:20 »

dva tri puta umalo da razbijem auto zbog budala koje neciste, i kad idem 20 km/h proklizuje..
cistite to jebote..

i ja isto
Sačuvana

daba11
Šegrt Brbljavac
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 05 01 2009 12:31 »

Daćemo im 100 dana da vidimo šta su naumili i šta znaju,poslije toga nema praštanja.Nasrnućemo na njih ko zec na kelerabu!
Sačuvana
Q
Gost
« Odgovor #13 poslato: 05 01 2009 12:45 »

Daćemo im 100 dana da vidimo šta su naumili i šta znaju,poslije toga nema praštanja.Nasrnućemo na njih ko zec na kelerabu!

Svi bi da nasrnu a niko nece prvi  Grin . Svi mi znamo sta ce biti za 100 dana...nista. Ni kod nas ni kod njih. Dzaba pricati i buniti se...
Sačuvana
dzabaleban
Global Moderator
Vrlo Neobičan Član
Van mreže Van mreže

Čovek modernih shvatanja...

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 05 01 2009 14:32 »

Svi bi da nasrnu a niko nece prvi  Grin . Svi mi znamo sta ce biti za 100 dana...nista. Ni kod nas ni kod njih. Dzaba pricati i buniti se...

Sačuvana

Kad se neko nečem dobrom nada
http://www.youtube.com/watch?v=aSH-V8pcOns
Stranice: [1] 2 3 ... 22
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: www.tnenad.net Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!