|
petko666
|
 |
« Odgovor #210 poslato: 10 06 2009 02:07 » |
|
Ajd ti meni cika Dzapke kazi kako on kaze da su ukradena ta 2 mil na tom asfaltiranju ulica,kako rece vidi se da nije bacena ni jeda lopata a to placeno,kako to moze reci da to nije uradjeno kad ti radnici niskogradnje jos nisu zavrsili svoje radove i nisu otisli iz broda?
Jednog dana resio moj tata, za rodjendan da mi kupi dva miliona, Jednog dana resio moj tata, za rodjendan da mi kupi dva miliona, Pitao je u Banatu, trazio u internatu, Išao do Srema, al' rekli su mu: NEMA. Onda jednog lepog dana, dodje Niskogradnja nasmejana...  
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #211 poslato: 10 06 2009 14:53 » |
|
ja ne znam kakve oni obracune spominju. sto nije ponistio odluku da se predstava plati 68 000 maraka nego prvi dogovorio i uzeo proviziju, a drugi isplatio i uzeo i on proviziju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Korektno 100%, pošteno koliko se može!
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #212 poslato: 11 06 2009 00:07 » |
|
to ti je hellas dvostruko oprezivanje...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
Nightmare
|
 |
« Odgovor #213 poslato: 14 06 2009 13:33 » |
|
Ja znam da me ljubite U ljubavi je spas S ociju mi se gubite Volim i ja vas
Svako od vas bice mi Veran kao pas Pred ocima svice mi Volim i ja vas
Puj spas za sve nas Volim i ja vas
Nemoj da se bunite Kad vam kradem glas U mene se kunite Volim i ja vas
Vi znate iz hemije Suzavac je gas Vasa ljubav sve mi je Volim i ja vas
Kad izbore dobijem Kucnuo je cas Sve cu da vas pobijem Volim i ja vas
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad se neko necem dobrom nada...
|
|
|
dzabaleban
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Čovek modernih shvatanja...
 Windows XP
Browser:
 Microsoft Internet Explorer 6.0
|
 |
« Odgovor #214 poslato: 18 06 2009 02:10 » |
|
toydog, ajd budi od koristi jednom pa reci šta tvoj stari pravi tamo kod bivše Hypo banke?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kiza
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Korektno 100%, pošteno koliko se može!
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.63
|
 |
« Odgovor #215 poslato: 18 06 2009 09:41 » |
|
nije tema stari od toydog...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
Nightmare
|
 |
« Odgovor #216 poslato: 18 06 2009 14:50 » |
|
Da pogodim... poslovni prostor . Sta drugo ima da se pravi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #217 poslato: 21 06 2009 10:13 » |
|
Et rek'o ti je. Hvala Nightmare. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #218 poslato: 21 06 2009 10:20 » |
|
ПРИЈЕДЛОГ
На основу члана 30., 35. и 87. Закона о локалној самоуправи („Службени гласник Републике Српске“, број 101/04, 42/05 и 118/05) и члана 37., 55. и 59. Статута општине Босански Брод („Службени гласник општине Босански Брод“, број 11/05, 13/05, 1/09 и „Службени гласник општине Брод“, број 5/06), поступајући по Обавјештењу Министарства за управу и локалну самоуправу број 10.3–014–129/09 од дана 07.05.2009. године, у поступку преиспитивања законитости рада и поступака Начелника општине и законитости рада Скупштине општине поводом именовања начелника одјељења у Административној служби општине Босански Брод, Скупштина општине Босански Брод, на 7. редовној сједници одржаној дана __________ 2009. године д о н и ј е л а ј е
Р Ј Е Ш Е Њ Е о укидању Рјешења о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију
1. Укида се Рјешење о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију Скупштине општине број 01-111-60/09 од дана 31.03.2009. године.
2. Предмет се враћа на поновни поступак. У поновном поступку Начелник општине ће расписати поновни Јавни конкурс за именовање начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију. Након проведене конкурсне процедуре Начелник општине ће предложити Скупштини општине именовање кандидата који у цијелости испуњава опште и посебне услове Јавног конкурса за начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију.
3. Ово Рјешење ступа на снагу даном доношења и биће објављено у „Службеном гласнику општине Босански Брод“.
Образложење
Скупштина општине је на сједници од дана 31.03.2009. године донијела Рјешење о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију број 01-111-60/09 од 31.03.2009. године. Наведеним Рјешењем за начелника Одјељења именован је Топић Горан, дипломирани машински инжењер из Босанског Брода. Мирко Пелцл, предсједник Клуба одборника Хрватске коалиције ХДЗ БиХ, ХСС-НХИ, ХДЗ 1990 у Скупштини општине Босански Брод затражио је од Министарства управе и локалне самоуправе преиспитивање законитости рада и поступака Начелника општине и Скупштине општине Босански Брод поводом именовања начелника одјељења у Административној служби општине.
- 2 -
У поступку административног надзора сходно члану 83. и 84. Закона о локалној самоуправи надлежно Министарство затражило је од Општине достављање одговора на захтјев за преиспитивање законитости као и достављање цјелокупног списа предмета у поступку избора и именовања начелника одјељења у Административној служби општине Босански Брод. Надлежно Министарство након увида у захтјев за преиспитивање законитости, одговора Општине и увида у цјелокупан спис предмета, утврдило је да је именовање начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију незаконито, јер именовани кандидат не испуњава формалне услове тражене конкурсом и то у погледу испуњавања једног од посебних услова „пет година радног искуства“, наиме именованом кандидату у моменту разматрања пријаве на конкурс недостајало је 3 мјесеца и 22 дана од траженог услова „пет година радног искуства“. Министарство тражи да Скупштина општине Босански Брод поступи по члану 87. став 2. Закона о локалној самоуправи, односно да Рјешење о именовању Топић Горана за начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију измијени, укине или поништи и о томе обавијести надлежно Министарство. Поступајући по Обавјештењу Министарства управе и локалне самоуправе у поступку административног надзора над актима које доноси скупштина јединице локалне самоуправе доноси се Рјешење као у диспозитиву.
Правна поука: Против овог Рјешења незадовољна странка може покренути управни спор пред Окружним судом у року од 30 дана од дана пријема.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #219 poslato: 21 06 2009 10:23 » |
|
На основу члана 4. Закона о министарским, владиним и другим именовањима Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број 43/01) и члана 37. алинеја 19. и члана 55. Статута општине Босански Брод („Службени гласник општине Босански Брод“, број 11/05, 13/05 и 1/09 и „Службени гласник општине Брод“, број 5/06), Скупштина општине Босански Брод, на 7. редовној сједници одржаној дана __________ 2009. године д о н и ј е л а ј е
Р Ј Е Ш Е Њ Е о именовању вршиоца дужности начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију
1._________________, се именује за вршиоца дужности начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију са даном 19.06.2009. године на период до окончања поступка по јавном конкурсу за избор начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију.
2. Вршилац дужности начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију има сва права и обавезе начелника Одјељења у складу са Законом о локалној самоуправи, Статутом општине и Пословником Скупштине општине, почев од 19.06.2009. године.
3. Ово Рјешење ступа на снагу даном доношења и биће објављено у „Службеном гласнику општине Босански Брод“.
Образложење
Горан Топић је именован за начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију на мандатни период Скупштине општине у складу са чланом 34. Закона о локалној самоуправи. Министарство управе и локалне самоуправе је у поступку административног надзора над актима које доноси скупштина јединице локалне самоуправе, утврдило је да је именовање начелника одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију незаконито, те затражила да Скупштина општине поступи по члану 87. Закона о локалној самоуправи („Службени гласник Републике Српске“, број 101/04, 42/05 и 118/05) и Рјешење о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију измијени, укине или поништи. Поступајући по Обавјештењу Министарства управе и локалне самоуправе број 10.3-014-129/09 од дана 07.05.2009. године Скупштина општине је донијела Рјешење о укидању Рјешења о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију. Доношењем Рјешења о укидању Рјешења о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију престао је и мандат начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију.
- 2 -
До избора новог начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију по поступку провођења јавног конкурса, потребно је именовати вршиоца дужности Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију.
Koliko ih još ovakvih? Ima li iko da je zaposlen po zakonu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dzabaleban
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.64
|
 |
« Odgovor #220 poslato: 21 06 2009 13:59 » |
|
Nisi baš najbolje čuo. Ako mi kažeš ko ti je rekao, dobiješ bonu.  Nightmare dobar ti avatar i potpis I ja sam nekad matursko veče svoje imaoooo
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dzabaleban
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.64
|
 |
« Odgovor #221 poslato: 21 06 2009 14:08 » |
|
На основу члана 4. Закона о министарским, владиним и другим именовањима Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број 43/01) и члана 37. алинеја 19. и члана 55. Статута општине Босански Брод („Службени гласник општине Босански Брод“, број 11/05, 13/05 и 1/09 и „Службени гласник општине Брод“, број 5/06), Скупштина општине Босански Брод, на 7. редовној сједници одржаној дана __________ 2009. године д о н и ј е л а ј е
Р Ј Е Ш Е Њ Е о именовању вршиоца дужности начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију
1._________________, се именује за вршиоца дужности начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију са даном 19.06.2009. године на период до окончања поступка по јавном конкурсу за избор начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију.
2. Вршилац дужности начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију има сва права и обавезе начелника Одјељења у складу са Законом о локалној самоуправи, Статутом општине и Пословником Скупштине општине, почев од 19.06.2009. године.
Образложење
Горан Топић је именован за начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију на мандатни период Скупштине општине у складу са чланом 34. Закона о локалној самоуправи. Министарство управе и локалне самоуправе је у поступку административног надзора над актима које доноси скупштина јединице локалне самоуправе, утврдило је да је именовање начелника одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију незаконито, те затражила да Скупштина општине поступи по члану 87. Закона о локалној самоуправи („Службени гласник Републике Српске“, број 101/04, 42/05 и 118/05) и Рјешење о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију измијени, укине или поништи. Поступајући по Обавјештењу Министарства управе и локалне самоуправе број 10.3-014-129/09 од дана 07.05.2009. године Скупштина општине је донијела Рјешење о укидању Рјешења о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију. Доношењем Рјешења о укидању Рјешења о именовању начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију престао је и мандат начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију.
- 2 -
До избора новог начелника Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију по поступку провођења јавног конкурса, потребно је именовати вршиоца дужности Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију.
Koliko ih još ovakvih? Ima li iko da je zaposlen po zakonu?

|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightmare
|
 |
« Odgovor #222 poslato: 21 06 2009 14:53 » |
|
Nisi baš najbolje čuo. Ako mi kažeš ko ti je rekao, dobiješ bonu.  Nightmare dobar ti avatar i potpis I ja sam nekad matursko veče svoje imaoooo Ima finih snimaka 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #223 poslato: 21 06 2009 15:15 » |
|
Nisi baš najbolje čuo. Ako mi kažeš ko ti je rekao, dobiješ bonu.  Nightmare dobar ti avatar i potpis I ja sam nekad matursko veče svoje imaoooo neću da ti kažem ćelavi!  svoj post sam obrisao, pošto nisam dobro čuo, a bonu sačuvaj za sebe 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #224 poslato: 22 06 2009 02:52 » |
|
Bas te dira sve sto kazem. Imaš PMS?
Ja sam čula da će isti biti izabran. Kako čudno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|