|
Hellas
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 30 11 2008 04:11 » |
|
Ma seljacine, oni ce u Banjaluci odlucivati o imenu grada BOSANSKOG BRODA!!! MATER IM JEBEM SVIMA!!! IDITE NA MANJACU PA PRAVITE TAMO SEBI SRPSKI SELJACKI IL VEC KAKVI HOCETE BROD, A NAŠ BOSANSKI BROD OSTAVITE NA MIRU!!! Jel to zafalilo para u budzetu pa ajmo one "brodjane" tjerati da PO KO ZNA KOJI PUT MENJAJU DOKUMENTA !!! ALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  JA SAM DRAGAN PETKOVIC, I ZIVIM U BOSANSKOM BRODU!!! hvala  i ja stojim iza ovakvog misljenja... Ja mislim da vas dvojicu jebe to sto ce te morati mijenjati cijelu stranicu tj. samo one dijelove foruma gdje pise Bosanski Brod. ma ja bas zajebase nas zestoko
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
zeRo
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 30 11 2008 04:15 » |
|
Говорећи о Броду, Липовац је истакао да је више од 70 одсто грађана било за назив "Брод Српске", али да се Влада, ипак, одлучила за приједлог "Брод" да би били избјегнути неспоразуми. A mene bas zanima da li je mozda neko vidjeo neku peticiju o promjeni imena grada  I to vise od 70 % gradjana je bilo da se zove "Brod Srpske"  Evo, za one koji se ne sjecaju link o anketi... Nas grad bi se trebao zvati
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Wolfman
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 30 11 2008 04:45 » |
|
Говорећи о Броду, Липовац је истакао да је више од 70 одсто грађана било за назив "Брод Српске", али да се Влада, ипак, одлучила за приједлог "Брод" да би били избјегнути неспоразуми. A mene bas zanima da li je mozda neko vidjeo neku peticiju o promjeni imena grada  I to vise od 70 % gradjana je bilo da se zove "Brod Srpske"  Evo, za one koji se ne sjecaju link o anketi... Nas grad bi se trebao zvatiUkupno glasova: 249 / ~ 10 000 ljudova 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 30 11 2008 05:52 » |
|
Говорећи о Броду, Липовац је истакао да је више од 70 одсто грађана било за назив "Брод Српске", али да се Влада, ипак, одлучила за приједлог "Брод" да би били избјегнути неспоразуми. A mene bas zanima da li je mozda neko vidjeo neku peticiju o promjeni imena grada  I to vise od 70 % gradjana je bilo da se zove "Brod Srpske"  Evo, za one koji se ne sjecaju link o anketi... Nas grad bi se trebao zvatiUkupno glasova: 249 / ~ 10 000 ljudova  anketa se radi na uzorku
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Keleno M.
Šegrt Brbljavac

Van mreže
Pol: 
Cisti meteoropata...
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 30 11 2008 06:07 » |
|
Meni je Brod sasvim OK, bez ikakvih nacionalnih pridjeva i ostalog. Bosanski? ...hmm...tako se zvao prije rata, a sad je poslije rata. Srpski? ...Ja bas! Sa dresovima i sahovnicama na pijaci i to (samo sto jos kod mosta ne pise: Dobrodosli draga braco! O'scajte se k'oo kod kuce!). Vote 4 BROD!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 30 11 2008 06:08 » |
|
Ja predlažem da se zove Bosanski Bosanski.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
macak
Gost
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 30 11 2008 07:54 » |
|
Najoptimalnije rješenje za naziv grada je Nije navedeno... Cijela tri glasa je dobio prijedlog (prema anketi)...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 30 11 2008 08:54 » |
|
Meni je Brod sasvim OK, bez ikakvih nacionalnih pridjeva i ostalog. Bosanski? ...hmm...tako se zvao prije rata, a sad je poslije rata. Srpski? ...Ja bas! Sa dresovima i sahovnicama na pijaci i to (samo sto jos kod mosta ne pise: Dobrodosli draga braco! O'scajte se k'oo kod kuce!). Vote 4 BROD! pa bosanski bije nacionalno vise regionalno ne postoji bosanska nacija
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mr.Alkos
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 30 11 2008 16:34 » |
|
Ma sto se tice naseg grada nek bude samo Brod ljepse mi je nego bosanski a nevredi o tome raspravljati kad ce guzonje da rade kako oni oce i dzabe sve peticije kad je i njima naredjeno da nam zagorcavaju zivot. A sto se tice mjenjanja licni nek si j... mamu pederi jedni!!!! Na sirotinju napadaju!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Daj pive...odma!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Jack Carver
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 30 11 2008 17:37 » |
|
meni je vala svejedno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 30 11 2008 23:49 » |
|
ma nek se zove bosanski ionako smo dio velike srbije
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
Q
Gost
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 01 12 2008 03:02 » |
|
Nije bitno ime grada, bitni su ljudi koji u njemu zive...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 01 12 2008 03:24 » |
|
Bitno je i ime grada, zajebi te price, nek menjaju ime grada Banja Luke, Laktasa, Pala itd, sta su zajasili na Bos. Brod ko nezdravi, sjete nas se kad trebaju pokupiti pare od prodaje rafinerije i kad nam menjaju ime grada svako malo. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 01 12 2008 04:00 » |
|
pa rusi su dovedeni
A gdje su Ruskinje? Jel Rafinerija konačno krenula sa proizvodnjom? Rafnaf je krenuo sa proizvodnjom, baklje gore, trovanje moze da pocne 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Jimmy LaLa
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 01 12 2008 04:04 » |
|
pa bosanski bije nacionalno vise regionalno
ne postoji bosanska nacija
pa kako nema, imamo mi svoje tzv BOSNJAKE 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
We're drinking beer, we're drinking gin, no matter whar's in bottle we're drinking everything...
|
|
|
|
|
|