|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 12 10 2008 05:57 » |
|
Ta početna ženska nepristupačnost je baš simpatična...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad se neko nečem dobrom nada
|
|
|
|
BG
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 12 10 2008 06:01 » |
|
Da, ako je pocetna, i ako je devojka posle normalna. Ako uvek ima ovakav stav, to ne moze nikome biti simpaticno. A znam puno takvih devojaka. Setaju sa XL naocarama u sred veceri misleci da su neke hollywood dive. Smesno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
byPirat
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 12 10 2008 09:45 » |
|
Sve je to uticaj tv-a, kao sto neko malopre napisa. A kako i ne bi, danas klinci samo slusaju popularnu muziku, a 90% njih je iz granda, gde sevaju polugole pevaljke. Da ne pricam o tekstovima, tipa Gacice, Afrika, Bunda od nerca...Sve sponzorske pesme, i naravno da ce klinke poceti da kopiraju te pevacice,kada ne vide nista drugo misle da je to danas "IN"(mrzim tu rec) jer to svi slusaju. Ja sam letos na moru videla majku i cerku i zivot mi se zgadio. Zena ima 40-ak god.i izgleda fenomenalno za svoje godine, ali je bilo neukusno da zena u tim godinama seta go stomak i otkriva pirsing...mislim, ok zgodna si ali malo je neprimereno. na stranu to, nego sto seta cerku koja ima maximum 13 god.koja je ISTA ona, i ima pirsing i tonu sminke  .DETE!! Alo zeno..kakva ce biti za 5 god. Uzas. Danas samo vidjam klonove, sve devojke su iste, ista sminka, iste poze, oblacenja, napucene usne i neki stav tipa "ja sam riba ne prilazi mi". Bljak.  PA ŠTA AKO ŽENA IMA PIRSING. BOLJE VIDJETI NA ŽENI KOJA DOBRO IZGLEDA pa neka ima i 50 godina,nego na djevojci od 18 koja izgleda kao da ima 66. a ovo nerc,afrika,gaćice-popularna muzika,čini mi se da je ona najviše tebi popularna
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 12 10 2008 09:47 » |
|
Sve je to uticaj tv-a, kao sto neko malopre napisa. A kako i ne bi, danas klinci samo slusaju popularnu muziku, a 90% njih je iz granda, gde sevaju polugole pevaljke. Da ne pricam o tekstovima, tipa Gacice, Afrika, Bunda od nerca...Sve sponzorske pesme, i naravno da ce klinke poceti da kopiraju te pevacice,kada ne vide nista drugo misle da je to danas "IN"(mrzim tu rec) jer to svi slusaju. Ja sam letos na moru videla majku i cerku i zivot mi se zgadio. Zena ima 40-ak god.i izgleda fenomenalno za svoje godine, ali je bilo neukusno da zena u tim godinama seta go stomak i otkriva pirsing...mislim, ok zgodna si ali malo je neprimereno. na stranu to, nego sto seta cerku koja ima maximum 13 god.koja je ISTA ona, i ima pirsing i tonu sminke  .DETE!! Alo zeno..kakva ce biti za 5 god. Uzas. Danas samo vidjam klonove, sve devojke su iste, ista sminka, iste poze, oblacenja, napucene usne i neki stav tipa "ja sam riba ne prilazi mi". Bljak.  PA ŠTA AKO ŽENA IMA PIRSING. BOLJE VIDJETI NA ŽENI KOJA DOBRO IZGLEDA pa neka ima i 50 godina,nego na djevojci od 18 koja izgleda kao da ima 66. a ovo nerc,afrika,gaćice-popularna muzika,čini mi se da je ona najviše tebi popularna  bilo je samo pitanje vremena kad ce neko opaliti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Betraying and playing dirty, you think Youll win But someday youll fall, and Ill be Waiting Laughs of an insane man, youll hear Personality is my weapon against your Envy...
|
|
|
|
deMo
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 12 10 2008 13:56 » |
|
bezi bre ja sam tiiigarrr grrr 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sandrusz
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 12 10 2008 16:08 » |
|
Zena ima 40-ak god.i izgleda fenomenalno za svoje godine, ali je bilo neukusno da zena u tim godinama seta go stomak i otkriva pirsing Eeej bolan, zena ima 40 godina, a ne 140!!! A i da ima i 140, koga briga sta je tebi ukusno, ba!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
If we could see clearly what we would decide If there was no desperation, would we be alive? If there were no windows that we sit inside If there were no ugly feelings, would we be alive?
|
|
|
Keleno M.
Šegrt Brbljavac

Van mreže
Pol: 
Cisti meteoropata...
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 13 10 2008 06:28 » |
|
Zena ima 40-ak god.i izgleda fenomenalno za svoje godine, ali je bilo neukusno da zena u tim godinama seta go stomak i otkriva pirsing Eeej bolan, zena ima 40 godina, a ne 140!!! A i da ima i 140, koga briga sta je tebi ukusno, ba!!  Jes' vala, Sandrusz, udri i ne zali (to zrno graska)!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Izvan vremena, kao minut cutanja, procice i ovaj kisni dan!
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #67 poslato: 13 10 2008 09:34 » |
|
ja bi opalio tu sa 40 godina, da malo razbijem predrasude....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
koji ku... ovo citas...
|
|
|
|
BG
|
 |
« Odgovor #68 poslato: 13 10 2008 12:32 » |
|
Pa zamislite vasu mamu sa pirsingom, zar nije neukusno? Ovo je forum, koliko znam,samo sam rekla svoje misljenje, izgleda da neki nisu skapirali, mada i bas me briga.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #69 poslato: 13 10 2008 13:26 » |
|
Pa dobro, o ukusima je uzalud raspravljat. Ali zato služi forum, za uzaludne rasprave  Nekima izgleda neukusno, ali isto možeš reći i za tetovažu jel tako? A tetovažu je malo teže skinuti od pirsinga. Ne volim sve što vole mladi, osim mladog sira.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NRaider
|
 |
« Odgovor #70 poslato: 13 10 2008 15:16 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Life is a waterfall Were one in the river And one again after the fall Swimming through the void We hear the word We lose ourselves But we find it all....
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #71 poslato: 13 10 2008 15:18 » |
|
Ovako, da moja majka stavi tatoo ne bi imao apsolutno nista protiv! cak sta vishe bas bi je gotivio jos zesce!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Betraying and playing dirty, you think Youll win But someday youll fall, and Ill be Waiting Laughs of an insane man, youll hear Personality is my weapon against your Envy...
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #72 poslato: 14 10 2008 04:26 » |
|
Ovako, da moja majka stavi tatoo ne bi imao apsolutno nista protiv! cak sta vishe bas bi je gotivio jos zesce!
fuuuuj 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Napster creator Shawn Fanning responded later in the ceremony by presenting an award wearing a Metallica shirt, saying "I borrowed this shirt from a friend. Maybe, if I like it, I'll buy one of my own."
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #73 poslato: 14 10 2008 09:57 » |
|
ako moja stara stavi pirsing, e pa i ja cu..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
koji ku... ovo citas...
|
|
|
|
Jimmy LaLa
|
 |
« Odgovor #74 poslato: 15 10 2008 08:51 » |
|
mozda bi trebali si staviti pirsing, da nam to bude kao neko obiljezje da smo clanovi BB foruma 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, sedam dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem .
|
|
|
|
Bosanski Brod
|
|
|
|
|
|
Sačuvana