|
NRaider
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 04 09 2008 15:16 » |
|
nisam imao iskustva ni sa kakvom vrstom crne magije...ali ne vjerujem u to jer je previshe stvari na zemlji neistrazeno...sama gravitacija josh uvijek nije istrazena....magnetna polja oko zemlje i ostalo....pre 2k godina i grom je bio cudo i neshvatljivo...tako da vjerovatno za neko odredjenjo vrijeme uce se u trag i toj crnoj magiji....valjda..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja se i ne bojim ljudi, nego onoga sto je neljudsko u njima
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 04 09 2008 15:17 » |
|
po tvome postu zakljucujem da osoba dvije godine osim ako si pogresno formulisao recenicu pa si mislio da dvije godine postoji problem sa spavanjem.
vjerujem da je mnogo toga neistrazenog i nerazumljivo za covjeka, bas sam to neki dan zapisala u svoj blocic, nas mozak pokusava da objasni sve i nadje logicno rjesenje onda dodjes do pitanja na koje nema tog "logicnog" rjesenja pa ti ostaje da vjerujes u nesto ili ne.
da se, nedaj boze uvjerim da postoji mogucnost da ti neko nesto ugata onda bih vjerovala da to postoji kao realnost.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 04 09 2008 15:19 selena »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightmare
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 04 09 2008 15:24 » |
|
I ja mislim da za sve ne postoji logicno rijesenje, ali vjerujem da je sve moguce samo treba znati kako.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 08 02 2010 16:01 Nightmare »
|
Sačuvana
|
Kad se neko necem dobrom nada...
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 04 09 2008 15:30 » |
|
slazem se s tobom. moja poenta samo o ovim zapisima je bila da ja ne bih isla kod hodze. ucila sam na faksu u kuranu i islamu, svakome na cast njegova vjera, tako i meni moja i ne bih isla da trazim rjesenje problema gdje ga ja ne mogu naci
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 05 09 2008 03:45 » |
|
4. na mene ne moze da ostavi uticaj nekakav zapis ali na nekoga ko ne vjeruje mnogo u molitvu...ko zna
prije ce biti da ce uticati na onoga ko vjeruje. zato sto ce njegov organizam zeljeti to i sam ce teziti tome pa mozda nesto i bude. na mene kao nevjernika nikakve te religiozne dzidza bidze ne mogu uticati.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 05 09 2008 04:25 » |
|
nisam mislila na ateistu u tom smislu. ateista ne vjeruje i to postujem. mislila sam na one koji povremeno vjeruju, odn. vjeruju kad njima odgovara. opet kazem, na mene ne moze da utice
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 06 09 2008 01:56 » |
|
odza je jean coek
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 06 09 2008 04:54 » |
|
ma to sam i misliJo, al se nisam odraziJo.  Hodža's writings? Ima tu nešto, ali kao što kum reče, ako vjeruješ u to. Kao i sa molitvama. Ako si unbeliever, ne pika se. Kao šatro, ja sam dobar čoek, ovo ono...mačku o rep!  (ne Marčetiću) on rep krije ko zmija noge.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
selena
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 06 09 2008 04:59 » |
|
to su pitanja na koja se vodis time da vjerujes odn, ne vjerujes. ja vjerujem u molitvu. ne vjerujem u zapis. ne kazem da to nije neka vrsta molitve, zaista nisam upucena pa ne bih da komentarisem ali da vjerujem to bi bio znak da nesto nije u redu s mog aspekta vjerovanja. ili vjerujem u pogresnu stvar ili ne vjerujem dovoljno u to u sta kazem da vjerujem. opet, muslimani sigurno vjeruju u zapis ali sigurno ne vjeruju u molitvu kakva je kod hriscana. tako i ja ne vjerujem u to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 06 09 2008 06:18 » |
|
ja vjerujem u fudbal, politiku, seks, skolu, bol, spavanje, seks, hemiju, tenis, seks, kompjutere, smijeh, seks, glavobolju, seks....ima li igdje zapisa...nema...dakle... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...a onda je kudravi gaučos krenuo krivudavim putevima kokainskih noći... 
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 06 09 2008 07:04 » |
|
ja vjerujem u fudbal, politiku, seks, skolu, bol, spavanje, seks, hemiju, tenis, seks, kompjutere, smijeh, seks, glavobolju, seks....ima li igdje zapisa...nema...dakle...  
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mary
Glagoljivac Pripravnik
Van mreže
 Windows Vista
Browser:
 Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 07 02 2010 15:36 » |
|
Moze li mi odgovoriti netko dali u bosanskom brodu postoji osoba koja radi zapise ili neku vrstu magije ? Ako postoji, molim vas da mi dadet odgovor, ili ako ne u samom Brodu onda u blizini istoga? Potrebne su mi neke informacije u vezi poblema koji sam imala.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dzabaleban
Global Moderator
Monitor Monitora

Van mreže
Pol: 
Čovek modernih shvatanja...
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 08 02 2010 14:02 » |
|
Ne.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 08 02 2010 14:16 » |
|
Ne.
Kako znaš, da nisi i sam tražio ? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sikedestroya
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 09 02 2010 04:21 » |
|
Postoji više osoba, al' su ženskog pola, tako da ti to ništa ne znači.... Ti treba da nađeš nekog čoveka - muškog pola - da ti pomogne u tim stvarima..... Daklen, petak veče - minjak - štikla - mrežasta čarapa..... Ostalo će ti se samo kaaaasti.....
P.S. Nemoj da neko pogrešno protumači....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|