Perverznjak
Počinje Da Tuši

Van mreže
ja nisam lijep al sam zato glup
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 05 10 2009 13:19 » |
|
Šta?! NRaider moderator! I to global! E najebali ste.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
fuck with me!!!
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 05 10 2009 13:27 » |
|
Forum vam je spao na 2 stvari zato ću ih svečano nabrojati: Administrator moli ljude da mu budu moderatori!!! Sa svojom filozofijom možete samo odbiti nove članove nikako ih privući. I drugo, a odnosi se i na ovo prvo a to jest ako vam baltazar bude moderator onda možete lagano tražiti druge forume, ovaj lagano početi gasiti. Hellas žao mi je drugar izgleda da ti i nisi toliko loša osoba koliko ne znaš voditi forum... nema veze možda sam u krivu a možda ovaj forum zaista propane. Ja sam skoro otvorio ovaj profil prije sam bio član jedino rapidserbia i to samo zbog piraterije ali izgleda da ću ovo bataliti.
Ajde vise sta cekas, koji si kurac i dolazio na forum, cijelo vreme pizdis ne valja ovo ne valja ono, razguli onda odavde kad ti je toliko lose ovde!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Perverznjak
Počinje Da Tuši

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 05 10 2009 13:29 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
fuck with me!!!
|
|
|
|
NRaider
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 05 10 2009 13:31 » |
|
ma ja volim perverzomire dont worry  ja ne samo sto sam global moderator ja sam Bog inace i u zivotu  odmah ispod hellasa 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja se i ne bojim ljudi, nego onoga sto je neljudsko u njima
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 05 10 2009 14:07 » |
|
vec vise od godinu dana 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
scaniadriver
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 05 10 2009 14:13 » |
|
Forum vam je spao na 2 stvari zato ću ih svečano nabrojati: Administrator moli ljude da mu budu moderatori!!! Sa svojom filozofijom možete samo odbiti nove članove nikako ih privući. I drugo, a odnosi se i na ovo prvo a to jest ako vam baltazar bude moderator onda možete lagano tražiti druge forume, ovaj lagano početi gasiti. Hellas žao mi je drugar izgleda da ti i nisi toliko loša osoba koliko ne znaš voditi forum... nema veze možda sam u krivu a možda ovaj forum zaista propane. Ja sam skoro otvorio ovaj profil prije sam bio član jedino rapidserbia i to samo zbog piraterije ali izgleda da ću ovo bataliti.
ajd i ti perverzni....smiri malo te svoje hormone...koji k%rac stalno podjebavas...ako ne moze ovo da podneses idi lijepo na drugi forum...il brate predlozi nesto sugestivno...vidis da je i ovako previse tenzija i da se pojedinci pale na sitnice...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Perverznjak
Počinje Da Tuši

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 05 10 2009 14:16 » |
|
alo perve nemoj da mi se penjes na kitu...pasces,visoko je...
Dobro kiza. A ti kad si već na kurcu čvrsto se uhvati za njega da ne spaneš odozgo pošto vidim da imaš bogatog iskustva u padanju s kite. Zlo bilo ne ponovilo se.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
fuck with me!!!
|
|
|
Perverznjak
Počinje Da Tuši

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.80
|
 |
« Odgovor #67 poslato: 05 10 2009 14:19 » |
|
ajd i ti perverzni....smiri malo te svoje hormone...koji k%rac stalno podjebavas...ako ne moze ovo da podneses idi lijepo na drugi forum...il brate predlozi nesto sugestivno...vidis da je i ovako previse tenzija i da se pojedinci pale na sitnice... Nema veze, vjerujem da će me "ukloniti" kad im dosadim. OĆEMO BAN!!! Glasajte.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
fuck with me!!!
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #68 poslato: 05 10 2009 14:22 » |
|
ajd i ti perverzni....smiri malo te svoje hormone...koji k%rac stalno podjebavas...ako ne moze ovo da podneses idi lijepo na drugi forum...il brate predlozi nesto sugestivno...vidis da je i ovako previse tenzija i da se pojedinci pale na sitnice... Nema veze, vjerujem da će me "ukloniti" kad im dosadim. OĆEMO BAN!!! Glasajte. bob rock garant 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
deloox
|
 |
« Odgovor #69 poslato: 05 10 2009 14:26 » |
|
Mogu voditi i Temu Motori,nije proglem!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...burn rubber,not your soul... my music ---->  Stari,ako hoćeš snahu,kupi mi YAMAHA-u...
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #70 poslato: 05 10 2009 14:31 » |
|
Mogu voditi i Temu Motori,nije proglem!!!  eno nije proglem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
deloox
|
 |
« Odgovor #71 poslato: 05 10 2009 14:35 » |
|
Zahvaljujem  ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...burn rubber,not your soul... my music ---->  Stari,ako hoćeš snahu,kupi mi YAMAHA-u...
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #72 poslato: 06 10 2009 02:16 » |
|
alo perve nemoj da mi se penjes na kitu...pasces,visoko je...
Dobro kiza. A ti kad si već na kurcu čvrsto se uhvati za njega da ne spaneš odozgo pošto vidim da imaš bogatog iskustva u padanju s kite. Zlo bilo ne ponovilo se. HAHAHAHA 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Pirat
|
 |
« Odgovor #73 poslato: 11 12 2009 03:24 » |
|
ubac' me tamo "ko je ko",ako niko neće...nemoj samo u ove ozbiljnije o brodu itd...nemam živaca ja za politiku
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|