|
NRaider
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 14 10 2008 03:48 » |
|
šta fali onom iz 60 minuta? treba biti onolika budaletina! svaka čast čojeku
zato sto je nekulturan... nije problem iznositi tudji prljav ves i sve to...ali se to mora malo kulturnije iznijeti... ne mozes osudjivati ljude nego samo optuzivati itd...kao sto je bilo i sa radovanom..svi govore uhvacen ratni zlocinac...on nije ratni zlocinac on je OPTUZEN ZA RATNE ZLOCINE...niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ja se i ne bojim ljudi, nego onoga sto je neljudsko u njima
|
|
|
|
BG
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 14 10 2008 07:04 » |
|
Koleginice BG, jel vi jebote radite u GRAND-u ili CITY record's? Mnogo, ali ono mnogo se kontate u tu drlu  Ne  , ali kada dodjem u Brod imam priliku samo da cujem i vidim takve likove na tv-u... Inace ne slusam tu vrstu muzike, zato i kazem da me nerviraju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 14 10 2008 09:11 » |
|
Koleginice BG, jel vi jebote radite u GRAND-u ili CITY record's? Mnogo, ali ono mnogo se kontate u tu drlu  Ne  , ali kada dodjem u Brod imam priliku samo da cujem i vidim takve likove na tv-u... Inace ne slusam tu vrstu muzike, zato i kazem da me nerviraju  koliko si cesto u brodu? evo ja zivim ovdje i trebalo bi onda da znam o cemu pricate medjutim osjecam se kao da pricate rumunski.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Pirat
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 16 10 2008 14:43 » |
|
Koleginice BG, jel vi jebote radite u GRAND-u ili CITY record's? Mnogo, ali ono mnogo se kontate u tu drlu  Ne  , ali kada dodjem u Brod imam priliku samo da cujem i vidim takve likove na tv-u... Inace ne slusam tu vrstu muzike, zato i kazem da me nerviraju  ti ovdje malko repuješ i glumiš plesni tečaj...(što reče đole b.) pa da,ti u bg isključivo slušaš van gog,el.orgazam,ekv ili možda željko joks.,toše i sl. nema djevojka priliku da sluša i gleda narodnjake u bg,jer to se tamo ne pušta nego kad dođe u provinciju,odmah iza table dobrodošli u rs, piče narodnjaci i sve do pavlovića mosta ne prestaju. jebi ga kad smo seljaci. svi mi u brodu slušamo samo narodnjake
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zeka
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 17 10 2008 03:52 » |
|
Koleginice BG, jel vi jebote radite u GRAND-u ili CITY record's? Mnogo, ali ono mnogo se kontate u tu drlu  Ne  , ali kada dodjem u Brod imam priliku samo da cujem i vidim takve likove na tv-u... Inace ne slusam tu vrstu muzike, zato i kazem da me nerviraju  ti ovdje malko repuješ i glumiš plesni tečaj...(što reče đole b.) pa da,ti u bg isključivo slušaš van gog,el.orgazam,ekv ili možda željko joks.,toše i sl. nema djevojka priliku da sluša i gleda narodnjake u bg,jer to se tamo ne pušta nego kad dođe u provinciju,odmah iza table dobrodošli u rs, piče narodnjaci i sve do pavlovića mosta ne prestaju. jebi ga kad smo seljaci. svi mi u brodu slušamo samo narodnjake uh, jesmo osuli drvlje i kamenje na djevojku, ajmo malo lakše 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Pirat
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 17 10 2008 09:30 » |
|
Koleginice BG, jel vi jebote radite u GRAND-u ili CITY record's? Mnogo, ali ono mnogo se kontate u tu drlu  Ne  , ali kada dodjem u Brod imam priliku samo da cujem i vidim takve likove na tv-u... Inace ne slusam tu vrstu muzike, zato i kazem da me nerviraju  ti ovdje malko repuješ i glumiš plesni tečaj...(što reče đole b.) pa da,ti u bg isključivo slušaš van gog,el.orgazam,ekv ili možda željko joks.,toše i sl. nema djevojka priliku da sluša i gleda narodnjake u bg,jer to se tamo ne pušta nego kad dođe u provinciju,odmah iza table dobrodošli u rs, piče narodnjaci i sve do pavlovića mosta ne prestaju. jebi ga kad smo seljaci. svi mi u brodu slušamo samo narodnjake uh, jesmo osuli drvlje i kamenje na djevojku, ajmo malo lakše  nismo,nego je ona počela nas da smatra najvećim krkanima na planeti
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Rope
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 17 10 2008 10:04 » |
|
pa dobro ljudi nije cura kriva, jednostavno je okolina uticala na nju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 18 10 2008 08:44 » |
|
isidora bjelica i isidora bjelica
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Pirat
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 18 10 2008 10:11 » |
|
isidora bjelica i isidora bjelica
a da ti nije možda odvratna i isidora bjelica
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Pirat
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 10 12 2008 17:12 » |
|
onaj dopisnik k3 iz broda
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
macak
Gost
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 10 12 2008 17:34 » |
|
onaj dopisnik k3 iz broda
Upravo mi je dopisnik K3 iz Broda javio da će u toku ove sedmice inspekcija posjetiti pojedine lokale... Aludiram na one čija djelatnost nije svrstana nigdje (odnosno, koji plaćaju oko 300 KM takse)... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
brk
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 10 12 2008 17:48 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Snježa...
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 11 12 2008 00:12 » |
|
Je li neko napisao voditelja Nocne more? Zeljko Molnar, Malnar?
He,he... Jajan je zakon!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad bi žene vladale svijetom, ukinule bi sva oružja; osim jezika.
|
|
|
|
Snježa...
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 11 12 2008 00:19 » |
|
Definitivno Simonica Gotovac i Nives Celzijus...
Imaju tako rastegnuto-preseravajuće-iritirajuću boju glasa...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad bi žene vladale svijetom, ukinule bi sva oružja; osim jezika.
|
|
|
|
|
|